Å forstørre leppene – Juvederm

Jeg tenkte å fortelle dere litt om det å forstørre leppene sine, fordi jeg har jo nettopp gjort det. And I totally love it! Jeg forstørret leppene med en filler som heter Juvederm. Den mange andre benytter seg av er Restylane, men den er ikke like bra som Juvederm. Det skal være mye vondere å bruke Restylane. Ikke at jeg kan si noe sikkert om det, fordi jeg har jo ikke prøvd, men ja. 

Juvederm varer fra 6 måneder til 1 år. Men det er jo lurt å fylle på litt før for å holde resultatet. Jeg tok 4 stikk på hver side på, pluss volum på overleppen og bare volum på underleppen. Til sammen tror jeg det ble 0,5 ml, så jeg tok ikke så veldig mye. Men har lyst på mer. Haha! 

Jeg gruet meg hele dagen, og trodde det skulle gjøre noe helt sinnsykt vondt. Men jeg ble faktisk overrasket over hvor fort og smertefritt det gikk. Jeg synes myggstikk gjør vondt liksom – men dette gikk helt greit. Så da kan dere jo tenke dere selv. 

Prisen varierer jo noe helt sykt. Det finnes Juvederm 1 ,2 , 3 og 4, og en til som heter Juvederm Lips, eller noe sånn. Prisen er forskjellig på alle, også kommer det an på hvor mye man skal ta. Jeg husker ikke hva den het den jeg brukte, men jeg tok den tykkeste. Så det varierer fra 2300-4000 kroner, kommer an på hvor du tar det og hvor mye du tar. 

Her har jeg på bedøvelse. Den satt vel på i sånn 5-10 minutter, og så var jeg klar for inngrep (?). 

Heidi Alexandra
annonse:

2 kommentarer til “Å forstørre leppene – Juvederm

  1. De ble kjempe bra! Men jeg lurte på en ting, jeg tok restylane nå på onsdag og jeg snuser fast. Må jeg slutte å snuse fordi jeg tok restylane? Jeg ser du snuser og går der bra? :)

  2. Jeg har også fylt inn Juvèderm både i leppene og i streken fra hver munnvik opp mot nesa- dette for å liksom løfte hele munnområdet. Men jeg gjorde dette i mai og synes allerede at det ser ut til å ha forsvunnet. Så er svært skuffet over holdbarheten :/ De lyver og sier at det sitter i minst 6 mnd og helt opptil et år, men det tror jeg bare er tull for å få kunder.
    Det er ihvertfall helt borte på meg nå, etter ikke 3 måneder engang.
    Malin- du kan fint snuse, men ikke de første 24 timene etter injeksjon- det samme gjelder røyking- jeg brukte sugerør etter tips fra legen som injiserte juvedermen, for jeg klarer ikke gå uten røyk et helt døgn ;)
    Mvh Silje :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *