Achievement has no color

I går møtte jeg noen gutter som kom med en nokså interessant påstand. De var mange, ukjente og begynte å snakke om rulleblad. Selvfølgelig spør jeg «bør jeg passe på tingene mine?» og de reagerer med «er det fordi vi er utlendinger, hæ?» Vel, honey, jeg er mer niggah enn dere hvis jeg føler for det. Haha. Neida, men seriøst; Hvor kom det inn i bildet? Og det triste er at jeg tror mange tenker sånn.

Tenk deg at mange unge ukjente mennesker flokker seg rundt deg og begynner å snakke om rulleblad? Selvfølgelig vil man passe litt ekstra på, siden man vil som regel ikke miste tingene sine. Må legge til at det var hyggelige gutter altså, ikke at det var noe galt med de, men akkurat den tanken irriterer meg litt. Det er ikke rasistisk å være redd for tingene sine, da er det vel teknisk sett mer rasistisk å anta at en hvit person sa det med en rasistisk baktanke?

Jaja, siden guttene faktisk fikk de fem minuttene til å virke som ett da jeg ventet på bussen må de i allefall ha vært underholdende.. og siden de hadde så lyst til å komme på bloggen så skal de få «ønsket» sitt oppfylt mens jeg samtidig hilser til «gutta på Sagene«.

 

 

Heidi Alexandra
annonse:

2 kommentarer til “Achievement has no color

  1. Det er en av guttene på Sagene som skriver til deg ;) du må skrive sanhetene i bloggen din vi snakket ikke om rulleblad vi spurte deg om du hadde SEX I PARADISHOTEL så skriv sanhetene det vi snakka med deg hvis du vil ha oppmerksomhet hehehehe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *