Analsex, verdt det?

Flest jenter er vel egentlig ikke noe særlig begeistret for å ha analsex. 

1) Det gjør vondt.
2) Alle homsevennene våre bruker nummer to.
3) Bare menn har g-punkt bak.

Så, hvorfor skal man gidde å ha analsex med kjæresten? 
– Sånn at han gidder å gjøre tjenester for deg, såklart. «Kjære, vil du vaske klærne mine?» .. Svaret er som regel «nei», men hvis du viser han at du gir hele deg selv til han, så er sjansen betydelig større for at svaret blir «ja».

Bortsett fra å få tjenester tilbake er det vel ikke mye å hente akkurat der. Det at noen jenter sier «Aaah, du vet ikke hva du snakker om før du har prøvd det. Det er sykt godt!» er b-u-l-l-s-h-i-t. Hvor skal den nytelsen komme fra egentlig? Ingen klitoris, ingen g-punkter. Vel, enter lyver de, ellers så har personen vært en gutt tidligere og bare skaffet seg en vagina. #Transe.

Skjermbilde 2014-05-24 kl. 20.34.27

 

Heidi Alexandra
annonse:

13 kommentarer til “Analsex, verdt det?

 1. Tro meg, de fleste gutter vil gi analsex til jenta pga å være dominant. Visse jenter tenner jo da bare på smerten.

  1. Tro meg, kun homofile menn er interessert i analsex. En vanlig heterofil mann har ingen interesse av å dytte utstyret inn i et kloakkrør fullt av møkk. Det er noe mye bedre rett ved siden av så man må være gal for å velge analsex. Dominant? Du tror du dominerer noen hvis du dytter stellet ditt opp i toern deres? Jeg har nyheter til deg, det er du som blir dominert. Og du er homofil.

 2. Er selv hetero gutt og skjønner ikke hva som er sexy med analsex xD om noen har fetish med å få drit på pølsa, så får det være dem sine interesser. Synes direkte synd på dem som får analsex, og har også hørt av helsefolk at analsex er en av kildene til kjønssykdommer og tenk på den ekle lukten *kvalmende* xD

 3. Tull :) Analsex er digg. Du har glemt å ta med i betraktningen at det varierer hvor i skjeden jenta er mest følsom. Mange jenter får orgasme lettere av analsex enn vaginal sex. Slik er det for meg. Alle er forskjellige! :)

 4. Mange jenter liker analsex, og eksperter sier man får sterkere orgasmer da! Og det at du sier noen (du?) vil ha analsex bare for å få tjenester ut av det… jesus.

 5. Hvilken rett har du til og uttale deg om hvordan analsex er for andre jenter enn deg selv? Jeg synes analsex er bedre enn vaginal sex.. Så da er jeg vell transe… Du er så dum og gjør meg så provosert med de ufordraglige utsagna dine at jeg LETT kunne slått deg ihjel!

 6. Haha! Det at du tror at noe gir deg rett til og snakke for alle andre er jo en ting, men det at du har analsex for og få goder er jo Kvalmt og sier mye om deg! At du sier det gjør drit vondt men allikevel vil gjennom den smerten for og få det som du vil er bare sykt! Min personlige mening er at analsex er ikke noe smerte at all. Første gangene var det kanskje ikke like behagelig men sånn er det jo! Jeg syns også innimellom anal kan være mere nytelse for meg enn vaginalt og jeg ser på kommentarene at jeg ikke er alene om det så det og snakke for alle andre jenter er bare tåpelig. Jeg ligger heller ikke med typen analt for og få det som jeg vil men det kalles og utforske nye områder og nye ting og finne ut hva man liker og ikke liker!

 7. Jeg har selv vært sammen med ei som ikke ville ha vanlig sex, men stort sett bare analsex, dersom vi haddevanlig vaginal brukte hun lengre tid på å komme, og fikk ikke like sterke orgasmer. Men når vi hadde analsex var det som om hun ble besatt:P helt rått^^

  1. Du er homofil lille venn. Bare innse det. Ingen grunn til å late som om du liker kvinner.

 8. Kvinner må forstå en enkel sannhet; hvis typen din maser om anasex, så er du sammen med en homofil mann. Dump han og kom deg videre med livet ditt. Så enkelt er det. Det er jo som om jeg skulle ha en splitter ny ferrari foran meg og ved siden av ferrarien står det en Fiat fra 1980. Også velger jeg Fiaten. Ingen gjør det, man må være syk i hodet for å gjøre det. Jeg har fått den forespørselen fra kvinner og jeg sier da to ting; 1) Nei. og 2) kom deg vekk fra meg ditt dyr. Det er kun homofile menn og gale kvinner som har interesse av å dytte kjønnsorganer inn i kloakkrør.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *