Årets TV-øyeblikk

paradisejentene

Det mest sette klippet 2014 ble.. *trommevirvel*.. Aurora og jeg! Har vel egentlig litt blandede følelser om det hele. Det er jo selvfølgelig gøy, men likevel så er det så himla flaut. Haha, for helt ærlig så trodde jeg av hele mitt hjerte at Pentagon var Bermuda (eller Permuda som jeg trodde intervjueren sa først). Hahaha, herregud jeg dør av hvor latterlig det går an å bli.

Sånn bortsett fra at jeg tydeligvis var uviten angående noe som skulle være allmennkunnskap, så er resten av det som blir sagt  fakta. Eller, fakta og fakta, man kan vel aldri vite når det er Illuminati det er snakk om, men det er i hvertfall de konspirasjonsteoriene som har blitt omtalt (pluss tusen flere). Noe som også er litt gøy er at jeg og Aurora fikk Illuminati til å trende på nettet. That’s impressive. Mens alle satt og lo av hvor dumt sagt alt vi sa var, så visste de ingenting om emnet selv. Og det ble faktisk nevnt i Side2 at vi hadde rett. Now, that’s funny.

Mest sette klipp (VG): Her
Side2: Her .. Nei, vent litt, dere må faktisk se hva selve lenken heter: http://www.side2.no/underholdning/er-du-smartere-enn-paradise-jentene/5183625.html

Heidi Alexandra
annonse:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *