Boob job

Jeg har blogget om at jeg har ønsket meg silikonpupper siden jeg var 15 (?) år gammel, noe som begynner å bli en god stund. Jeg hadde en avtale med meg selv om at jeg skulle ta silikon så fort jeg fylte 18 år, men da den dagen kom var det så mye annet som kom i første rekke, og for å være helt ærlig hadde jeg blitt så påvirket av samfunnets syn på at «naturlig er best». Noe som egentlig er ganske trist, fordi å ta silikon var noe jeg hadde lyst til å gjøre for meg selv og ikke på grunn av hva alle andre synes.

Det siste året har jeg tenkt mye på det igjen fordi jeg slanket meg en del, og ja… Jeg har igrunn bestemt meg for å gjøre det. For det første kommer det til å gjøre meg selv mer fornøyd, og klær kommer også til å sitte mye bedre på. Problemet er bare det at det er så himla mange valgmuligheter. Allargan, runde, anatomiske, fettvev, like whaaat? Jeg kan seriøst ingenting om det der. Tror nesten bare jeg må prøve å finne et bilde av en type pupper jeg liker som jeg kan ta med på konsultasjon og velge hva enn som gjør puppene mine på den måten.

Et annet problem er at det er sommer. Hvem vil ligge inne i en uke nå som det er sommer? Dessuten kan man faktisk ikke bade ute på.. jeg tror det er to måneder (?). Så det er litt dårlig timing på avgjørelsen min. Det positive er at jeg har lenger tid på å finne idealpuppene mine. Er litt usikker på når det er lurt å ta de. Det er godt mulig jeg faktisk skal tilbake til skolebenken til høsten, så enten må det bli før det, ellers må det bli til høstferien. Må sjekke ut litt hvor lang ventetid det er osv.

Må nesten le litt – det er faktisk en jobb å skaffe seg nye pupper. It really is a boob job. 

Skjermbilde 2014-07-15 kl. 13.18.34 Skjermbilde 2014-07-15 kl. 13.21.44

 

Heidi Alexandra
annonse:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *