Bort med bjørken

Jeg er sterkt imot planter, og trær. Mange er jo veldig glad i disse rare livene (?), og bruker sitt ene argument mot å fjerne det «vi trenger oksygen». Ja, so? Man kan for eksempel fjerne trær og sånn, men sette igjen hele regnskogen, siden der lever det ingen uansett. 

Det finnes faktisk et utrolig godt argument for å fjerne, i hvert fall bjørk. Pollen. Jeg føler at alle mennesker skal ha like rettigheter, men de som har pollenallergi sliter faktisk hele sommeren, og må sperre seg inne. Det er kanskje ikke like kult for alle å sitte inne en hel sommer, fordi noen er egoistiske nok til å ikke kvitte seg men bjørken. Hva har vi landbrukere til liksom? Lage poteter? Vel, de kan heller bruke litt tid på å sage ned bjørk, så gjør de noe nyttig de også. Poteter kan vi importere fra andre land.  

For noen med pollenallergi så er det ikke lett. De sitter inne, kan ikke gå ut, og har egentlig en ganske deprimerende dag. Ved å beholde disse sykdomfremkallende trærne så skaper vi ensomhet og depresjon blant andre mennesker. Tenk deg selv å sitte inne en hel dag, uten at noen besøker deg – fordi de heller vil være ute. Tviler på at det er veldig kult. Stakkars. Landbrukerne burde heller begynne å gjøre den nyttige jobben, i stedet for å surre rundt med alt annet tull. Jaja, psykologene lever sikkert godt på dette. Heidi Alexandra
annonse:

352 kommentarer til “Bort med bjørken

 1. fyfaen å dum du er…. å kalle andre egoister fordi vi vil leve med bjørken? tenk på deg sjøl der du sitter og ber andre om å fjerne bjørka, som har finnes på denne jorde lenger enn du har levd… man kan ikke fjerne trær idiot, det er del av livet. vi trenger trær, og hvis du er den med alergi, så er det bedre at DU sitter inne å sipper enn at træra ska bort.. går det ikke an å tenke før du skriver? alle ler av dette innlegget.

 2. typisk by folk tenker ikke lengre enn nesa si. du som er egoist her da, hva med de andre pollen allergiene? skal vi fjerne alt annet og da eller er det bare bjørka siden den plager DEG?? bøndene gjør faktisk noe nyttig dem, de skaffer deg og andre mat, og skal de begynne og gjøre som du sier og bare fjerne bjørker så er det ingen land som du kan få importert potetene dine fra lenger ;) for da må jo de og stå og fjerne plante livet rundt seg, men siden du bor i oslo så er det da ikke så nøye med de andre da bare du blir kvitt bjørka, og du prater om egoist?? er det mulig og tenke så fjern spørr jeg

 3. Faaaaaan….å tett håper dette er kødd ,du ekke så dum ,håper aldri du får ett større ansvar en å puste sjøl ,å passe på bloggen din ,du gjør verden til ett litt dummere sted

 4. Vi får ta livet av alle katter, hunder, kaniner osv også da siden folk er jo allergisk mot dyr også…
  Jeg er forøvrig allergisk mot sånne som deg ;)

 5. HEI!!
  Dette er heller ikke noe politisk debatt. Ikke hets jenta bare fordi hun utrykker sine meninger(som eg forsåvidt e uenig i)
  Det GÅR an å motargumentere på en årntlig måte!!

 6. Hahahahahahahaha!!!!!!!!

  ….glømte eg:HahahahahahahahaHahahahahahahahaHahahahahahahahaHahahahahahahahaHahahahahahahahaHahahahahahahahaHahahahahahahahaHahahahahahahahaHahahahahahahahaHahahahahahahahaHahahahahahahahaHahahahahahahahaHahahahahahahahaHahahahahahahahaHahahahahahahahaHahahahahahahahaHahahahahahahahaHahahahahahahahaHahahahahahahahaHahahahahahahahaHahahahahahahahaHahahahahahahahaHahahahahahahahaHahahahahahahahaHahahahahahahahaHahahahahahahahaHahahahahahahahaHahahahahahahahaHahahahahahahahaHahahahahahahahaHahahahahahahahaHahahahahahahahaHahahahahahahahaHahahahahahahahaHahahahahahahahaHahahahahahahahaHahahahahahahahaHahahahahahahahaHahahahahahahahaHahahahahahahahaHahahahahahahahaHahahahahahahahaHahahahahahahahaHahahahahahahahaHahahahahahahaha

 7. Du må forstå at flere folk med pollenallergi tar medisiner som demper symptomene og jeg snakker for meg som selv har pollenallergi. Du gav meg en latter, men du bør gjennomtenke hva du skriver.

 8. eh….til opplysning så har vi mykje skog i detta landet,og det fjernes masse bjørk stort sett kvær dag….

 9. Veldig fine poeng, luften er jo bare her liksom. Og potetene bruker sikkert bare av luften vår når vi koker dem.

 10. Skitt så morsomt! Hva skal da alt som får gjorden til å gå rundt leve av? Visste du for eksempel at vi ikke kan leve uten biene fordi den ordner befruktning av plantene? Hvordan skal vi kunne leve på jorden uten trær?? Jeg tror seriøst du bare tuller med denne bloggen, dette er ikke seriøst! Du kan ikke være så seriøst dum…. Tenk når du skal søke jobb da, så googler de deg også kommer det opp noe så hysterisk latterlig =p da tror jeg den eneste jobben du kan få deg er på filmlerretet med rollen som deg selv! Men det er vel kanskje det du vil! Btw; Oslo er ikke en (hoved)STAT! =p =p det er en hovedstad!
  Vil heller ha allergi og være deprimert jeg enn at alle rundt meg inkl meg selv skal dø! =p

 11. Haha OMG du er bra dum du hva ?? Har du noe som helst mellom ørene dine ? Fjerne bjørken…har hørt masse rart,men dette tar virkelig kaka. Det er personer som deg som vil bli jordens undergang. Hør her..Jeg mener virkelig vi skal knerte ALLE kattene i Norge siden jeg har katte allergi.

  1. Har jobbet med mentalt utfordrede personer, og kan lett si at de er smartere en hu der.

  1. Seriøst…skjerp deg! Det er faktisk et menneske bak denne bloggen, dum eller ei. PR kåt eller ei. Trenger ikke lire av deg sånne syke kommentarer for det!

 12. Jeg har selv bjørkallergi, støvallergi og gressallergi og det er slettes ikke slik som du sier i slutten av innlegget ditt. Jeg lever et fult og helt normalt liv, fordi det finnes medisiner mot allergien min. Vi trenger faktisk plantene for å leve, og hvis de kutter ned alle trærne her i Norge for så å la trærne nede i regnskogen stå så hjelper ikke det oss her i Norge noe som helst. Vi i Norge kommer da til å slite med alt for mye forurensing, og alt for lite frisk luft som gjør at flere og flere kommer til å bli syke. Også de uten noen som helst allergier. Jeg håper for din egen del at du har blitt en del smartere etter at du skreiv dette, og skjønner selv at vi ikke bare kan kutte ned trærne. Ha en fin dag:)

 13. Nå var du fryktelig smart du. Jeg har, som Kristin, både bjørkallergi og gressallergi. Og er så heldig at buroten også har sneket seg med. Men jeg sitter da virkelig ikke inne hele sommeren og er deprimert. Jeg lever et fullt normalt liv utendørs. Når kroppen min skiller ut histaminer, tar jeg dette fantastiske preparatet kalt antihistaminer, evt allergimedisin om du vil.

 14. Hvis du noen gang nærmer deg Kristine Bonnevies hus, blir du jaget med fakler og høygafler…

 15. At det går Ann å si det fleste her i lande lever av bønder bare tenk hvor mjølk og kjøtt kommer fra

 16. Hahahahaha! At noen kan sitte å skrive dette seriøst? *latterkrampe*
  Foreldrene dine må være stolte. Regner med de tenker «Er det for sent å ta abort i en alder av 18år?».

 17. Er det virkelig mulig og være så blåst??? Dum og deilig er et uttrykk, du er ihvertfall dum!

 18. Kjære lille deg. Det virker som om du er helt uvitende, og du er nok det også. Hvordan tror du at du lever, kan gå og spise og PUSTE? Regnskogen og alt «liv» som du kaller det var her FØR deg. Egoistisk av menneskeheten og deg å ville ta det vekk syntes du ikke? Har du ikke fulgt med i timen på skolen? Går du på skole i det hele tatt? Regnskogen kjære deg, det lever folk der! Det heter stamme folk, urbefolkning – de som har vært her lenge før deg og levd på naturen i flere hundre år, sånn som vi andre også gjør, vi lever alle på naturen – ellers hadde vi ikke vært her! og det pga.. «trommevirvel» TRÆR! Du burde takke trærne og naturen rundt deg. Og du skriver: So?… Du burde ikke, og kan ikke uttale deg slikt, virkelig…. Så jeg håper for din egen del og oss andre som må lide gjennom dine helt absurde innlegg, at dette er en spøk, og det du sier er påfunn for oppmerksomhet – er det det, så har du klart det… Gratulerer

 19. Fikk vondt i hodet av å lese det her.. Jeg må bare spør; Du kødder sant?

  1. hehe…. Tenkte akkurat på det samme, men tviler på det er kødd. Trur faktisk jenta meiner detta…. :(

 20. Dette er det dummeste jeg har lest hittil. Du er jo helt idiot.. Planter og trær kom hit lenge, lenge før oss. Det er herved bevist at det finnes noen der ute som er helt, helt borte….. Altså deg!!!

 21. Heisann, eg ser du allereie har fått ein ‘shitstorm’ i form av kommentarar.

  Eg ønsker ikkje å vera frekk eller vond, men du må forstå at å utrydda bjørk er noko som er veldig dyrt og vanskeleg å gjennomføra. Samtidig er det ein vanvittig dum ting å gjera.

  Eg anbefaler at du les bittelitt om økologi, berre det mest grunnleggande. Hugs at å fjerna ein art av kva som helst slag, kan få katastrofale følger.

  Det finnes medisin for folk som har allergi. Om nokon nektar å bruke denne, er det heilt uforsvarleg å øydelegge eit heilt økosystem for å hjelpa dei.

  Du har rett til å uttrykka deg slik du ønsker, men du må hugsa at det er meget lurt å lesa litt om temaet du omtaler.

 22. Du vet at hele grunnlaget for liv på jorda er en mix av det vakre mangfoldet? Det innebærer trær.
  Hva med å fjerne sola om noen er allergisk mot lys?

 23. Dette er selvfølgelig tull. PR-stunt, ikke noe mer. Det er en kamp om bloggplassene og denne jenta har faktisk gjort noe veldig smart, nemlig valgt å skrive om en forskrudd idé. Dere gjør nå nøyaktig hva hun vil, nemlig gir henne oppmerksomhet, så det funker. Det er ikke denne bloggjenta som er dum, dere er dere haters som ikke forstår at dette er tull.

  Ett stykk flott PR, Heidi :)

  1. Heidi har droppet ut av vg. Hvis du leser litt mer av bloggen hennes ser du nok at det ikke er et pr stunt. Dessverre.

 24. Dette var morsom lesning! Jeg er selvfølgelig uenig og antar at dette ikke var særlig gjennomtenkt fra jenta sin side eller at dette rett og slett er en veldig god måte å skaffe seg PR på. Men når, i motsetning til denne jenta, voksne mennesker skriver kommentarer om at Bjørkehateren er så dum at hun faktisk må dø(haha) da blir det trist. Hva er målet med å kaste rundt seg med obskøniteter om hvor uintelligent dette innlegget var om dere tror hun er stokk dum uansett? Å gyve løs på en 18 år gammel jente som lever i en verden hvor sminke og klær angivelig er det høyest prioriterte blir bare dumt. Men igjen, det kan jo være at hun er smart. Hun har klart å skapt mye blest om dette innlegget. I så fall har hun pissa opp etter ryggen på alle rødstrømpa feministbloggere som ikke skriver om annet enn hvor mye de hater rosabloggere og hvor mye de elsker det svenske indiebandet som de fant i et word dokument på en diskett som var i en skuff da de var på ferie i Milano i de superkule ray ban solbrillene sine mens de drakk nypressa organisk hestefjert fra en kopp med et bartemotiv på og tok instagrambilder til telefonen eksploderte.

  1. Leiph, Det er synd det ikke går ann å «like» kommentaren din, for du satte akkurat ord på det jeg tenkte da jeg leste meg igjennom de andre kommentarene her.. Et fantastisk PR stunt (får vi håpe), eller udiskuterbar dumskap. Om siste er tilfellet, vil bloggeren desverre kunne skjule sine opprinnelige tegn på uintelligens igjennom nettopp å hevde det første.

   God Jul! ^^

 25. Hva om dine foreldre hadde heller bare satt deg ut i skogen da du var liten..
  Å skrive noe så dumt for å få folk til å lese det funker vel ganske bra, men kom igjen da..
  Håper dine foreldre leser innleggene dine… De kan ikke være så stolte.

 26. Hvis folk er for dumme til å skjønne at dette er en spøk burde de bare dra sin kos.

 27. Hahaha, snakker du om egoister?
  Er vel heller slike som deg som er egoister, sitter inne å klager over livet sitt bare pga litt pollen. slike svake mennesker som klager over så lite er ikke skapt for denne verden og burde heller dø hvis de mener de har det så fælt. only the strong Survive.

 28. Du er nå blitt det, mest selv sentrerte blondien jeg har hørt en mening fra.. har selv pollen allergi har aldri i mitt litt, måttet sitte inne en hel dag grunnet pollen allergien. hørt om zyrtec++++++ gå å les opp på kunnskapene dine jente

 29. I regnskogene finnes faktisk 170 000 forskjellige planter, 80 % av alle kjente innsekter lever i regnskogen, og anerkjente forskere har antydet at det dør ut 137 arter hver dag, eller ca. 50 000 hvert år. ,
  Ikke innbill deg at det ikke finnes liv i regnskogen. og hvis du tenkte på mennesker så tok du også feil, for det finnes mennesker der også…

 30. Det her er akkurat det samme som å si at f.eks. alle hunder skal bli utrydda fordi noen er allergisk mot det.. Verden er et urettferdig sted, lær deg å leve med det.

 31. OMG du er dum. Skaff deg kunnskap før du skriver om ting du ikke veit en dritt om

 32. Jeg skal ut å skyte katta for noen er jo faktisk alergisk imot den, så da er det bare å knerte den:).. tror jeg tar hunden til naboen også, for den bjeffer….. Lykke til videre i livet frøken!!!

 33. Hmmm……. Veit ikke helt hva du tenker, eller om du idet heletatt gjør det!?!? Virker langt ifra sånn…..
  Men å påstå at man ikke trenger trær?? Veit ikke helt jeg,men hvor var du i timen?? Hvordan kan du påstå noe så dumt?? Er du egentlig klar over hva trær og planter gjør for verden?? Å å si at det ikke bor noen i Regnskogen… Du er klar over at det gjør det, eller?? Å ikke minst dyrelivet i regnskogen… for du veit det finnes dyr der,sant?? Hærregud…. Sorry mac,men jeg blir flau over å være blond, når det finns sånne som deg.

  1. uff da, hva gikk galt i oppveksten din?? jeg begynner seriøst å lure på hva de putter i den orange beisen du putter i trynet og kaller pen sminke. følg heller med litt på skolen, så kanskje du ikke sitter igjen som en komplett idiot med mindre kunnskap enn et barnehagebarn. skjerp deg. idiot eller vent litt. begynn igjen på skolen du, typer 1. klasse på BARNESKOLEN!!!

  2. Aiaiai. Godt argument. Hva med de som har gressallergi? Jo – vi fjerner gresset også….

 34. Jeg håper for din egen del at du skrev det innlegget her for å få treff på bloggen din, hvis ikke er det virkelig ikke håp for deg, da er du så laaaaangt bak oss andre at du kanskje burde vurdere en verna bedrift som arbeidsplass..
  Å ja, ettersom vi ikke trenger bønder, skal du importere ferskt kjøtt og ferske melkeprodukter fra andre land også ?

 35. hehehehehe – den der var fin :) kommer til å le i mange dager jeg nå – hahahaha!

 36. Jammen dere daa..melk får vi jo fra butikken,og kjøtt ligger i frysedisken på samme sted……..Nek! !!!

 37. Hvordan kan du prestere å si noe så forbanna dumt?
  Om du syntes synd på de med pollenallergi, hvordan kan du komme her å påstå at bøndene skal fjerne bjørka? Du trur sikkert det bare er pollen mennesker reagerer på, men der tar du kraftig feil! Alle mennesker er forskjellige, noen tåler ikke katter, gress, melk osv. (gidder ikke ramse opp alle de 53489534432) tingene mennesker kan reagere på. Men uansett, jeg har pollenalergi, å det er ikke pga bjørka! Det er faktisk gress som vokser omtrendt over alt på denne jord, kanskje vi skal gå å luke hver eneste gressrot bare for at de som ikke tåler det skal få det bedre?! Nei, vi har medisiner mot slikt, å så langt jeg veit er det ingen som har plaget seg så mye av pollen at de har valgt å sitte inne. Men da du sitter her å klager på både bønder og bjørk syns jeg du kan få fingern ut av di ega ræv å gjørra no annet enn bruke store deler av din dag forran speilet, slutte å legge ut idiotiske blogginlegg som bare får alle som leser til å reagere meget negativt av dine utspill og ikke minst din unormale dummhet, å istede gjøre noe fornuftig selv! Kom deg på skolen å gå den om igjen, ser ut til at du behøver det!

 38. ….jeg håper dette er en køddeblogg….ellers så gråter jeg for menneskligheten

 39. sånn går det
  JAN 08, 2013 @ 03:54:22
  uff da, hva gikk galt i oppveksten din?? jeg begynner seriøst å lure på hva de putter i den orange beisen du putter i trynet og kaller pen sminke. følg heller med litt på skolen, så kanskje du ikke sitter igjen som en komplett idiot med mindre kunnskap enn et barnehagebarn. skjerp deg. idiot eller vent litt. begynn igjen på skolen du, typer 1. klasse på BARNESKOLEN!!!

 40. uff da, hva gikk galt i oppveksten din?? jeg begynner seriøst å lure på hva de putter i den orange beisen du putter i trynet og kaller pen sminke. følg heller med litt på skolen, så kanskje du ikke sitter igjen som en komplett idiot med mindre kunnskap enn et barnehagebarn. skjerp deg. idiot eller vent litt. begynn igjen på skolen du, typer 1. klasse på BARNESKOLEN!!!

 41. Jeg er selv hyperallergisk mot pollenallergi. Finnes mange gode medisiner for det. Jeg gikk selv på behandling (sprøyter) i 3 år og nå helt kvitt plagene. Men har aldri tenkt tanken »Herregud vi burde jo sage ned all bjørken det er jo genialt!» Folk er allergisk mot dyr og andre planter i tillegg til bjørk, skal vi kutte ned de også kanskje?:P Og landbrukerne går ikke rundt og »surrer» det er et yrke det også… Skrev du dette for oppmerksomhet? Fordi jeg håper virkelig ikke du er seriøs.

 42. Jaja, når en ser hva hovedinteressen er her kan en ikke vente for mye. Fikk meg en skikkelig god latter :) På tide du begynner å lære litt om hvordan det i realiteten ER, for denne her vitner om null kunnskap…sorry, men du har tonnevis å lære. Det er jo synd på jenta jo.

 43. Du må rett og slett ha et tomt og innholdsløst liv siden din verden består av sminke, shopping og festing…og blogging. Kom til å tenke på sangen «I’m a barbie girl» Og hva du bl.a. skrev om regnskogen….hva i alle sine dager har du fått med av hva som rører seg på kloden? + alt det andre du skriver. -Værsegod, her er sangen om ditt drømmeliv.

  http://www.youtube.com/watch?v=rVjqtyljYvw

 44. Åhh…. snakk om gudommelig åpenbarelse av sannhet???

  Har aldri tenkt i den sammenhengen?? OFFCOURSE?? Fell alle trær?

  Dette er det i det minste noe å ta seriøst? Viktigere enn røykeloven..

  ………………..

  Sånn i all heilgarderingens ånd føle eg meg nødt te å avsløra at eg e ironisk, og at du er ei fasinèrende jente med et heilt ubegripelg manko på evne te å tenka?

  Off, er egentlig stygg med deg her, men enten så har du ein heilt råå humor… eller så er du dessverre heilt hundre prosent blank…. ?

 45. Å komiprisen 2013 går til Heidi Alexandra Olsen. Ingen komiker i norge klare å toppe dette i 2013, så gratis med seier`n. Å for å si det sånn: LYKKE TI VIDERE, DET TRENGER DU!!!

 46. Folk som leker smarte ved å kommentere en bloggpost som anuspenetrerende åpentbart er ment for å være tull. Trafikken på frøkenens blogg går som et olja lyn takket være dere. Tar av meg hatten for deg Heidi Alexandra. Keep on trolling in the free world.

 47. Har du noen anelse hva pollen er?
  Riktig svar: Brrrrrrr…. Blomster og plantestøv.

  Siden du har gjort så god research vil jeg bare ønske deg lykke til med å fjerne blant annet or, hassel, bjør, timotei, selje, vier, pil, burot, hundegress, raigress og engssvingel i tillegg til bjørk.. Når du først er i gang må du jo gjøre det skikkelig…. Og for at det skal bli helt rettferdig må du jo gjøre noe med alle disse kryssallergiene også!

 48. hahahahhahah jaja får nå håper du ikke er seriøs. for noe så dumt har jeg nåp alldri lest i hele mitt liv. du kan nå umulig klare deg selv her i livet

 49. Helt enig med Heidi, bort med trærne. Jeg er alergisk for reker og stemmer for at fiskerne heller kan gjøre noe nyttig og plukke bort alle disse snåle ubrukelige krøllete dyrene. Ta med krabbene samtidig. Nei til bjørk og skalldyr. Trapper er også en uting når jeg tenker meg om – blir svett og andpusten når jeg må gå dem. Nei til hus med flere etasjer eller skaff dere en heis for f.

  1. Kan ikke bli mer enig altså ! Jobber med å brenne bjørk på harde livet nå! Begynner å bli varmt i stua! Hææærlig! :-)

   1. Bra vi er flere!
    Forslår at vi organiserer en facebook gruppe for oss som tar avstand fra påstand om «oksygen», bjørk og annet landbruker tøys.

    1. HØRHØR! Jeg kan ikke fatte at bønder som meg må være så egoistiske, selvgode og pompøse! utrydd bjørka! er vell ingen om har bruk for den uansett? glem alle du usle dyrene som lever av dette treet. selv om vi fjerner primer matkilden dem og vi kan utrydde noen dyrearter så er vell ikke det så farlig for at VI menneske skal ha det bedre? det er jo ikke sånn at vi bare kan gå til doktoren og ta medisiner mot dette! for da hadde det vert noe annet.
     Da var jeg ferdig men mitt ironiske innlegg. det du foreslår er på høyde med folkemord, etnisk rensing og apartheid. bjørken er ett tre som har vert i Norge i en god del tusen år om ikke millioner. og denne familien vil du utslette? ja det er ikke bare bjørk som finnes i Norge. bjørk er et paraply-ord for 4 arter nemlig vanlig bjørk, hengebjørk, fjellbjørk og dvergbjørk. disse trærne er viktige om ikke eneste mat grunnlaget for flere dyr. alt fra skogens konge elgen til små gnagere som lemen spiser av det. vill du fjerne bjørken så vil du også utrydde mange arter i norsk fauna. p.s. ta en i.q. test og få over 100 (gjennomsnitts i.q til en person) så skal jeg vurdere og trekke tilbake mitt neste utsagn.
     Dette er bare for domt! stakkars naive by-jente som må gå og snufse litt hele sommeren for at skogen som har vært her lenger en menneske skal bestå…

     1. ammagad, hvis du er landbruker kan du vel bruke tiden til noe fornuftig som å sage ned bjørk? Eller lærte dere ikke hvordan man skal bruke sag på landbrukerskolen?

  1. Jeg synes ikke at hun skal representere «oslofolk»…. noen av oss er i hvert fall LITT intellegente

 50. hahahah, veit ikke om jeg skal le eller grine av det her. du er vel nødt til å være den dummeste personen på denne kloden du. gikk du på skole egentlig? hvis du gjorde burde du klage og få utdannelse på nytt

 51. Ser du er blond,men behøver ikke oppføre seg som det.Eller er det et ultimatum i din verden?

 52. Kan ikke stoppe å le……greit du er bare 18 år men fy fader hva gikk galt i din oppvekst??? skjønner ikke tankegangen din i det hele tatt, Tror du må ta om skolegangen din, for noe så mye dumt fra en person har jeg aldrig hørt før. PS: hvis du ikke vet det så er det noe som heter for «allergimedisin», tror ikke du er den som stod først i kø når man fikk utdelt IQ.

 53. På ett område er du heldig, du får ikke vondt i hodet. Du kan jo ikke få vondt i noe du ikke har (no brain no pain), er fristet til og kalle deg for en gås. Men det er ikke rettferdig for gjessene, de fortjener ikke og bli sammenlignet med noe sånt som deg

 54. Noen blir tette i nesa av bjørkepollen, andre blir tette i hodet. Lurer på om hun blir smartere hvis bjørka fjernes? Men hva skal vi da fyre med på vintern? Du skal ha ros for at du prøver å tenke selv, men neste gang holder du tankene dine for deg selv

 55. Jeg er har hele livet vært allergisk mot trærne bjørk, bøk, or, hassel+ gress.
  Tross dette elsker jeg våren/sommeren, for det finnes noe som holder min og andres allergi i sjakk, når dette trengst, allergimedisiner. jeg elsker våren, nettopp fordi da begynner alt å spire og gro igjen.
  Og hva er vel vakrere, enn bjørkens irr-grønne museørere?

  Du kan ikke ha mye omløpp i hodet, dersom du for alvor tror, at bare bjørken fjernes, så vil alle vi allergikere få et bedre liv! Jeg er også allergisk overfor poteter og gulerøtter, kan ikke en gang skrelle de, uten at jeg nyser og øynene hovner opp. Mener du da, at vi her i fammilien, også burde frata mine barn, et sunt kosthold også, på grunn av at jeg er allergisk? Jeg kan faktisk leve som et normalt menneske, dersom jeg bare er villig til å ta mine medisiner mot det!
  Voks opp du jenta mi! Og snart får du nok også et mer realistisk syn på livet, og verden også!
  Håper jeg, for alle som lever i din nærhet!
  Nei, dette må være toppen, av sneversyn og egoisme!

 56. Glemte å realitets-orientere deg!
  Hvem er det som skal betale noen, for å løpe rundt for å rive opp aller Bjørk, Bøk, Or, og Hassel?
  Alt gress her i landet? Skal du ordne, og betale for dettte?
  Lykke til!

 57. Jeg finner meg helt enig i hennes synspunkter. Selv er jeg allergisk mot både bjørk, katter, støv og visse blomster. Jeg foreslår at vi utrydder katter verden over og starter søv-fjerningsaksjoner der hvor folk får huset sitt sjekket for støv og må ha støvprosenten under en viss grense for ikke å få bot. Ville blomster brude også lukes. De eneste blomstene skal befinne seg i blomsterbutikkene, og alt dette er så klart for å bedre hverdagen for alle andre med alergier.

 58. 2 things are infinte, the universe, and human stupidity, but im not quite sure about the universe.

 59. Dette er et eksempel på en blogg for noen som har en stor fremtid som servicemedarbeider, f.eks. kassadame eller renholdsansvarlig i en kjedebedrift. Det fremgår av utsagnene, at personen er fullstendig blottet for evnen til å forstå realiteten i sine omgivelser. Dette er grunnen til at foreldre bør være strengere med sine barn, og kreve at de gjør det bra på skolen. Det er skammelig å lese om denne totale mangelen på kunnskap, hos et menneske i et av verdens rikeste land, der alt er tilrettelagt for suksess.

  Jeg har lest mange dumme bloggposter, men denne tar faktisk kaka. Den er såpass på jordet at man med ett begynner å tvile på at den er ekte. Leser man litt ellers på bloggen, så ser man at den sannsynligvis er ekte, eller så har noen brukt utrolig mye tid på å få denne jenta til å se fullstendig retardert ut.

 60. Du må vær den absolutt dommeste kjærringa æ nånn gang har sjett skrevve en «meningsfull» tekst på en blogg, HAHAHAHAHAHAHAHA sie æ bare

  Alle fuckings pollenalergikera har tilbud om medisin, enten om det e sprøyte eller ved tablett, OG DET FUNGERE! ( snakke av egen erfaring )

  Du må virkelig få nå vett oppi hodet ditt, blir UFATTELIG flau på dine vegne kor dom du høres ut. HAHA

 61. Så du er allergisk mot pollen og vil fjerne bjørk? Selv er jeg allergisk mot bortskjemte og ignorante «barbier», så kanskje vi kan ta med deg i slengen? (((:

 62. Tru nånn må ta en alvorsprat me foreldran din… va væl sekkert jævli populært å skulk naturfagtiman å elljers allj annja almenkunskap dær du bor men d føles sekkert kjæmpebra å itj ha peiling i d heletatt på ka landbruk går ut på? eller alljt annja som omhandle natur? tru du ska bynnj å vurder å græv dæ ne i en stabel me bøker å bynnj å lær dæ teng du sku lært jænnom hele oppvekstn… sku mæsta verre skuddpremie på sånne

 63. Om du er seriøs—Kutt ut dette nå…det er ikke morsomt og dette vil følge deg resten av livet

 64. Hun skriver dette for å få oppmerksomhet og ikke for at hun seriøst mener det. For noen (dvs de som har manglet dette i stor grad) er all oppmerksomhet bra oppmerksomhet. Men, hun burde tatt seg et norsk kurs før hun begynte å skrive blogg.

  1. Jeg synes ikke det skal være noe krav til norsk kunnskaper for å ytre seg på nett. Ellers så ser jeg att det er veldig mange innlegg som ligger rett over grensa til sverige, dvs nettmobbing. Ingen grunn til å kommentere hvis alt du har å si er negativt, det var ett flott innlegg og det ser man jo bare av engasjementet rundt det.

 65. FOLKENS!! Det er jo akkurat dette hun vil ha! Seere! Folk som kommenterer, folk som deler siden paa facebook, folk som leser! Det er jo nettopp det en blogg handler om. Aa faa seere! ;)

 66. http://www.facebook.com/motherearthnewsmag?ref=ts&fref=ts

  Her kan du lese og lære om høner og trær og poteter og lignende , Kansje du får sansen for det ;) .
  Tror du hadde hatt godt av og lære litt om det , dessuten kan det være utrolig kult , tenk du kunne vært en kunskapsrik liten oslo barbie , med din helt egen øko blogg , det BLIR det lesere av .
  Og da hadde du sluppet og gå på brun og blid for og bli brun , du kunne bare vært ute i sola i stedet for og sitte inne og lese alle kommentarene , der hvor folk kaller deg dum . (de som sier at andre er dumme, er dumme dom)
  GO GREEN BABY ! ITS NOT TO LATE
  Beste helsinger fra en grønnskolling langt ute på bygdene
  AKA: Bernt

 67. Hvis du skal kommentere landbruk osv har jeg faktisk lyst til å invitere deg hit på gården å være med på en arbeidsdag å se hva vi «landbrukere» gjør for at dere skal få mat hver dag, matrialer til å bygge hus for å bo i og hugge trær for at du skal få lese blader, dopapir og ved for å holde varmen om vinteren. Du er herved invitert

 68. Er redd hun lurer dere alle, og sitter og ler. Håper igrunn det for HENNES del :D

 69. If you are ready to watch comic videos online then I suggest you to pay a quick visit this web site, it includes in fact thus comic not only movies but also additional information.

 70. Søker du oppmerksomhet eller er du bare veldig blond? Depresjon? Blondie, vet du i det hele tatt hva eller hvordan det er? Om du ikke gjør det, så ikke nevn det.

  #PrayForHumanity

 71. Å herregud så flaut. Jeg håper du ikke er så dum at du mener det du skriver. I såfall håper jeg du aldri får unger. Slutt med blogging og bli undertøysmodell eller noe sånt, det tror jeg du passer bedre til.

 72. Ehh… hvis det ikke hadde vært for trærne hadde det ikke vært noe skygge, ingen dyr, derfor ingen mat og ikke noe ressurser til å kjøpe all brunkremen din. Fornøyd?

 73. Detta her va heilt utrule trist å læsa. Du lille søte frøken, du må åpne bøkan dine å læsa litt. Så kjøm du te å skjønne kaffor dæ du akk skreiv æ så latterele domt

  1. E trur e går i skogen å drep me sjøl får no så domt no ha e alder sett før…. du burde faan me bynde frå barnehåggån å uppat du æ så dom att du har faan me verdens rekord ;) gratulere :)

 74. Hahah dette er det sjukeste jeg har lest. Sitter med tårer i øynene og ler av din helsefarlige lave intelligens

  1. Synes dette var trist å lese…
   men kommentaren din fikk meg til å smile, for det er nettopp det: «helsefarlig lav intelligens»

 75. Hahaha! Dette er definisjonen på flaut!
  Når det gjelder oksygen, så er det blitt utrolig mye dårligere luftkvalitet enn det var for 10 år siden, mye pga forrurensing, men mye pga hugging av, f.eks bjørk ;-) Om vi skulle hugget ned ALLE trær i hele verden, men latt regnskogen stå igjen, ville vi ha dødd ut, likt med dyr.
  Dessuten finnes det allergitabletter, du får resept hos legen. Får du ikke resepten, neivell da er du ikke allergisk!
  Dessuten er det mange milliarder levende organismer i regnskogen! Det finnes omtrent ikke mer liv enn det er der! Nei, mennesker bor ikke der, men en utrolig stor andel av dyrenes verden bor der.
  Når det kommer til disse bøndene, så husk at de lager den maten som får deg til ikke å dø av fedme. I andre land er det mye som sprøytes inn i grønnsakene, og dårlig jord/hygiene, og mye av det blir ligget på av masse dyr før de kommer til Norge. Derfor velger man ofte mat som kommer fra Norge, for å være sikker på kvaliteten på det man spiser.

  Dessuten kan du alvorlig talt ikke mene at du blir deprimert av å sitte inne en solskinnsdag fordi du har pollen allergi! DU velger å sitte inne! DU velger å ikke ta allergitabletter! DU velger hva som skal gjøre deg deprimert og ikke.
  Og jeg skjønner himla godt at ingen vil være med deg inne en solskinnsdag så du ikke skal bli lei deg. Du er jo så blond som man blir, og trenger den tiden til å sitte inne og lese litt!
  Jeg ville ikke tilbrakt et sekund med deg, om så jeg hadde blitt betalt. For dette er en av de gruppene mennesker som jeg hater. Som er støkk idioter og som ikke har et mennekslig gen i seg. Så langt fra jordas overflate at du har flydd ut av ozonlaget og inn i verdensrommet. Dermet ut i et sort hull og en annen og større galakse som har plass til egoet ditt. Med null kompetanse eller empati for noen andre enn seg selv og med blondere hår enn snøen.
  Faktum er at dere er like fortapte alle sammen, og jeg håper på dine vegne at du snart lander litt igjen. For dette synes jeg rett og slett blir for dumt!

  1. Tror du denne jenta vet hva regnskog og dyreliv er? Hehe Det gjør ikke jeg! Får håpe hun ikke velger å bli politiker for da ser det jaggu mørkt ut

 76. Hva? Er du virkelig seriøs? Jeg blir faktisk imponert over at det går an å skrive noe så inkompetent. Og du mener landbrukere «surrer rundt med tull» og begynne med noe mer nyttig som å hogge ned bjørk? Lykke til med å få deg noe å spise når alle «landbrukerne» skal hogge ned trærne dine!

 77. Unnskyld meg? landbrukere liksom? gjøre noe fornuftig?
  har du sett all den maten du propper i deg kanskje? det meste av det kommer fra bønder som sliter rompa av seg! og bjørka, er faktisk ganske nyttig, så herregud, voks opp.
  «Landbrukerne burde heller begynne å gjøre den nyttige jobben, i stedet for å surre rundt med alt annet tull»?? okei hva er problemet ditt? bønder gjør faktisk mer enn å surre rundt som du så fint skriver.
  vedder på at du som bor i oslo ikke har en anelse om hvordan du faktisk dyrker jorda du står på. vi gjør mer enn å surre rundt, se på dere som løper rundt i oslo’s butikker og shopper, det er sløsing av tid, det er å surre rundt.
  så unnskyld meg hvis du mener noe annet om bønder og landbrukere, men slikk er det. dæven..

 78. . . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .«~.,

  . . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,

  . . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,

  . . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,

  . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}

  . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}

  . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./

  . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./

  . . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./

  . . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/

  . . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}

  . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../

  . . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../

  . . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”

  . . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\

  . . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./…..\,__

  ,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,

  . .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\

  . . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\

  . . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__

  . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>–==«

  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._,-%. . . ..`

 79. Hei! Fjerner man alle trær så fjerner man en viktig del av økosystemet. Mange insekter og dyr er avhengige av trær, og hvis man fjerner trærne så vil alle arter som ikke klarer å adaptere (sansynligvis alle som er avhengige av trær) dø, noe som igjen påvirker dyr som er avhengig av nevnte dyr og insekter for å overleve. Det ville vært en så stor endring at mange økosystem ville blitt ødelagt.

  Tanken bak forslaget ditt, om enn litt lite gjennomtenkt, er en medmenneskelig tanke. Det lar seg desverre ikke gjennomføre i praksis. Jeg ville dog prioritert å opprettholde økosystemet i stedet for å ta skåne en del av befolkningen fra pollen-problemer.

  Hilsen Pollenallergiker.

  1. Morten! Ordet «adaptere» blir kanskje litt for avansert i denne sammenhengen. Husk på at mottaker ikke alltid stiller likt, akademisk sett, som avsender ;)

  1. Jeg skjemmes på vegne av menneskeheten av at det eksisterer mennesker som deg, Hei!
   Hvis hun mener dette (noe jeg ikke tror noe på at hun gjør) så har hun lov til det. Hva gir deg rett til å skrive slike sinnsyke ting til henne?

  2. Å kritisera det denne byjenta har skrive er ein ting, men å skriva at ein ønsker ho død, det er ikkje fint.
   Det ho skriv er så dumt at det heng ikkje på greip, og når ho skriv det i ein blogg som alle kan lesa, så må ho rekna med hissige og kritiske kommentarar som gjeld saka, men ikkje truslar og dødsønske.

 80. ^
  Ja, det gjør hun nok veldig snart. For den lille hjernen der får ikke nok oksygen. Skuddpremie på hu vel?

  Mvh

  Førsteklasses skytter.

  1. Kjære, dette var ikke pent sagt!
   Det er lov å ha absurde meninger, som kan oppfattes som uintelligente av andre, men slike ting burde man gå for god til å si til et medmenneske!
   Kanskje har hun ikke hatt de rammene hun trenger for å vokse og lære, og forhåpentligvis vil hun om noen år enten «le seg ihjel» eller «gjemme seg under en sten» når hun leser dette innlegget!

 81. Trodde jeg hadde lest mye dumt i livet mitt, men dette tar kaka. For mye neglelakfjerner kanskje?

 82. Dette må være desidert den dummeste innlegget jeg har lest i manns minne.

  Forbanna byfolk vet ingen ting om jordbruk eller noe annet som faktisk krever mye arbeid og slit.

 83. Hadde det ikke vært for landbrukere, trær, dyr osv så hadde ikke du vært her. Er lov å bruke hue litt. Kanskje sette deg litt inn i hvordan verden går rundt hadde nok ikke gjort noe. Slit me helsa. Og forresten, d finnes medisiner for det meste, også pollenalergi og hvor tror du d kommer fra? Bare ett spm.

 84. For første gang i mitt liv føler jeg det nødvendig å legge igjen en kommentar. Skuddpremie…for mye neglelakkfjerner….håper at du dør… HAR DERE OVERHODET INGENTING ANNET Å FINNE PÅ, enn å sitte her og spre dritt og hat over ei dere aldri har møtt, KUN fordi hun har en annen mening enn dere? Ytringsfrihet? 2014?! WHO CARES?

  1. Jeg må si meg enig i at det er utrolig stygge kommentarer som er lagt igjen. Uansett hva hun mener og skriver så kan man vell tenke litt lengre enn å skrive skuddpremie etc.. ? Er helt enig i at innlegget er «litt» utenfor hennes faglige rekkevidde men da kan man vell heller si hvorfor man ikke kan hugge alle trærne her i verden og hva som skjer hvis vi ikke gjør det. Det å skrive sånt tilbake sier mer om de som må skrive dritt til andre for å si det sånn. Hadde en god latter når jeg leste innlegget men så er det ikke som om flertallet er enig og de fleste har også nokk innsikt til å vite at det er helt absurd å i det hele tatt tenke på dette, jeg har selv hatt pollenallergi å det ordnet seg med engang jeg fikk medesin. Nå er det faktisk helt borte men for deg som har så spis no medesinen din å lev videre uten å sutre over de få bjørke trærne vi IKKE har ødelagt.. DU kan heller tenke på alle dyrene som ofrer livet sitt for oss mennesker bare fordi vi skal se om visse typer sminke funker på oss uten raksjon. Tenk litt på andre, og iallefall dyrene er her for å være anyways.. og hva skulle vi gjort uten ? Tenker man litt lengre enn til nesa så er det faktisk lite vi kan gjøre før jorda går under om vi ikke har hatt de ressursene vi har! Ta heller vare på det enn å sutre over at du må sitte inn en solskinnsdag.. Tenk litt på de som faktisk har litt værre sykdoms plager enn det du har.. Jeg hadde iallefall ikke blitt særlig glad om jeg var i deres posisjon, og det med depersjon er jeg helt enig i at det bør du være litt forsiktig med å si meningen din rundt på den måten du har gjort her, for det er enkelt å misforstå etter hva jeg leser. Håper du tenker litt på hva folk skriver her, deperesjon er ganske alvorlig så be careful. Man lærer så lenge man lever :)
   Men jeg må helt ærlig si at det er tøft gjort av deg å si din egen mening, iallefall denne. Forventer dårlig respons med slike innlegg vil jeg tro. Det gjorde iallefall jeg etter å ha lest litt.

 85. Det er jeg helt enig i.. selv om jeg ser at innlegget hennes er helt på tryne, så vil jeg heller si det er mindre håp i de som skriver kommentarene her enn ho! Så lenger opp en # på #PrayForHumanity, når man virkelig føler at det er rett å skrive til ei blogger at man håper at ho dør, pga et innlegg. Så går min #PrayForHumanity til dagens kommentarer…..

 86. Du er så jævla dum. Hadde du levd på 50-tallet ville du blitt lobotomert.

 87. jeg må bare få sagt det, at hvis man skulle sette alle bønder til å hogge ned noe bjørk, så ville det blitt ganske problematisk med en del varer. angående import i hvert fall. jeg for min del, lurer litt på om du er stutt i huet, det går jo ikke an! hvis det for guds skyld skulle gå an å importere alt det som ikke bøndene ikke steller i stand for for eksempel DEG, så blir det jo tomt for bjørk en gang og, da har vi plutselig tusenvis av arbeidsløse stakkarer. men jeg er jo ikke riktig så dum som du fremstår her, ikke det at du nødvendigvis er like dum alltid. og for å informere deg litt, så finnes det faktisk folk som jobber med å hogge døgnet rundt, du får henvende deg til statlige makter eller noe, ikke drive å surre med godtroende bloggleseres hoder!

 88. Jeg vet ikke om dette er kødd eller ikke. Om det ikke er det, synes jeg veldig synd på deg. Hvis det er det, synes jeg også synd på deg, for kødder som dette kan skape konsekvenser for fremtiden. Hvem vil ansette noen som skriver slikt usaklig tull og publiserer det på nett? Hvis du fortsetter med dette, så lykke til med å få respekt fra andre.

 89. hei søte deg.
  jeg kan overhode ikke si meg enig.menneskerettigheter går på helt andre prinsipper.synd med allergi,men vi har jo noen flotte medisiner for sånt.
  vi har alle våre plager.
  dine plager ser ut til å være i hovedsak grusomme kommentarer og nettmobbere.
  jeg håper du holder deg for god til å bry deg om provoserte mennesker , -de er nemmelig ganske utilregnelige.
  at et knippe mennesker på nett som som har så liten selvrespekt at de trenger å bruke skjelldsord og å mobbe fordi de er uenige , betyr ikke at verden hater deg!
  jeg håper ikke du tar innover deg disse ufattelig barnslige menneskene som mest sannsynlig har manglet noe i sin oppdragelse.vi er bare mennesker alle sammen.
  du skal vite at du har din fulle rett til å anmelde mobbere til politiet.det er faktisk et lovbrudd.
  du er ei nydelig jente!jeg syns personlig at argumentene dine her kommer veldig til kort,men du har mye å lære ennå.vi går gjennom livet og lærer hver dag.denne meningen din tror jeg du kommer til å forandre på når du blir litt eldre og det burde faktisk dere andre her inne også klare å forstå.mobbing er ikke greit!
  hva om denne modige jenta som tør å si akkurat det hun mener faktisk går så i kjelleren av deres utsagn at hun velger å ikke være lenger?
  vil DU ha det på samvittigheten?
  man ønsker ikke å bli dømt selv av mennesker som overhodet ikke kjenner oss.hva vet dere med de stygge ordene som er så «tøffe» når dere kan gjemme dere bak en skjerm, om denne jenta?jeg spør ikke for å få svar.det er meg revnende likegyldig.
  bare tenk over det!dere har blitt såret av noen alle sammen.
  det er ikke nødvendig å være like dum selv!
  og kanskje dere faktisk ødelegger resten av livene deres, med å bli dømt i retten.det vil forfølge dere!
  STOPP OG TENK! dere bruker hodet NØYAKTIG like lite som dere mener denne bloggeren gjør!
  så flaut..

 90. Haha, mener du seriøst at landbrukere ikke gjør noe nyttig? Da vet du faktisk ingenting om hva landbrukere er til for og hva de gjør! Landbrukere dyrker ikke bare poteter…du er ihvertfall a disgrace to this world! Mener at du har ikke noe vett i hodet ditt og du forblir den dumme blondinen alle synes du er, selv om mye kan være pga oppmerksomhet tviler jeg at du er smart. Burde kanskje vite bedre enn som så. Om du har pollen så finnes det medisiner og du velger selv om du skal sitte inne. Dessuten har ikke pollen, depresjon og landbruk noe med hva man velger selv. Det finnes egne folk som hugger ned trær, kontakt de for å fortelle dine meninger om pollenallergien og hvorfor de må hugge dem ned så de har noe å le av….jeg griner snart!!! Haha.
  Bortkastet tid å lese. Jeg skal ikke si noe som er så stygt, men tror ikke du burde skrive om disse tingene siden du bor i oslo og har ikke peiling på landbruk eller noe sånt. Jeg mener at du kan ikke noe om trær og oksygen som vi trenger for å puste…trær og landbruk er levebrødet vårt. Er ikke alt vi kan importere, men mye vi burde produsere selv. Om vi ikke produserte selv og vi hadde landbruk selv, hadde vi kanskje hatt enda mer sykdommer og smitter….

 91. Er dette mulig!? Jeg vet det er lenge siden 2011. Men halo! Går det ant. Fjerne bjørk. Du er ikke riktig klok, det er ikke morro og være allergisk det er sant, men hugger du ned trærne dreper du masse liv og folk lager matialer av de trærne i regnskogen. Men vis du vil dø ut eller bli kvitt bjrørka kan du jo la vær og skrive på bloggen din og heller komme deg ut og begynne og hugge. Du har en lang vei og gå….

 92. Hei,

  Unødvendig å kommentere nivået på innlegget ditt, men bare som en opplysning:
  På grunn av de vilkårene «landbrukerne» har i dagens samfunn vil det bli mer og mer bjørk i Norge. LAndbruket legges ned, ingen dyr er på beite lenger fordi ingen gidder å holde på med det lenger, og fordi rpvdyrsaktivistene har media med seg. uten beitedyr vil utmarka (skogen og fjellet) gro ned av kratt og skog. En stor del av denne skogen vil bli bjørk.
  Landbrukerne er faktisk de eneste som hjelper deg å bekjempe denne «faren» for menneskevelferden i Norge, de er strt sett de eneste som vedlikeholder kulturlandskapet og hindrer at Norge gror fullstendig ned av skog og kratt. Tenk litt på det neste gang du snakker stygt om «bønder», evt hører/leser om at de bare sitter og stapper subsidier i lomma, dreper den stakkars ulven, sutrer for at matjorda bygges ned. Tenk på det neste gang du disser en SP’er. Tenk på det neste gang du skal stemme f.eks. Hvis du virkelig vil bjørka til livs, bør du fremme landbruket og bøndene med all din energi. Start en landbruksblogg… (Eller kanskje ikke, når jeg tenker meg om… all PR er ikke god PR…)

  Et tips til deg er å kanskje ta deg en tur utom ring 3, og flytoget til Gardermoen teller ikke…
  Les noe annet enn moteblad evt…

 93. Kjempe festlig!

  Jeg syns det er kjempe festlig at så mange lar seg faktisk provosere. Dette er morsomt skrevet! Og for de som ikke har forstått det – dette innlegget er ironisk og festlig. Minner om et morsomt kåseri! Underholdene i alle fall :)

 94. Landbruk bygde opp Norge. Om alle hadde sluttet med det ville vi vært i stor nød! De som jobber innenfor landbruk gjør en viktig jobb og vi burde vise dem stor respekt! Verden vil ikke kunne gå rundt om ikke alle bitene er på plass, det er like viktig at noen jobber innen landbruk som at noen jobber innenfor helse, politikk eller hva det nå enn skulle være.

  Tenk deg om vi måtte ha rasjoneringskort fordi vi i Norge ikke kunne få inn nok kjøtt, grønnsaker, fisk, meieriprodukter, egg, alt av mat som inneholder noe som kommer fra landbruk (altså sånn cirka alt). Det hadde vært utrolig kipt! Så begynn å tenk deg om litt du, før du skriver ;)

  Pluss at det finnes allergitablett og det er jo fortsatt mulig å hogge ned litt trær rundt bolig felt, men ikke ta hele skauen.

 95. folk lar seg provosere? morsomt det her. heidi jeg kan god sitte inne på sommern med deg jeg og høre på alle de flotte meningene dine jeg så kan vi lage noen små skogsarbeidere til deg som tar seg av bjørka :)

 96. Du burde prøve å tenke.
  Helt seriøst; noen ganger kommer man til gjennomtenkte konklusjoner.
  Ønsker deg en fantastisk lørdag; måtte helgen brukes til refleksjon!

 97. Festlig.. hvorfor tar folk detta så seriøst? Opplagt et stunt for å få lesere.

  «Argh, skal drepe deg» «fortjener ikke å leve»

  Tøffe smågutter som trenger en feit kjepp i ræva.

 98. poteter er viktig. dei syte for at folk får mat. bonden laga og melk, kjøt og grønsaker… og gulerøter… nåken laga til og med øl! øl e bra og øl e nyttig, og til øl treng ein bjørk og korn og sprake.. enkelt forklart: ingen bjørk, ingen øl!

 99. Hahaha, sykt bra. Utrolig morsomt at ingen skjønner den ironiske humoren din. Jeg digger det i alle fall.

 100. stakkkars foreldrene dine. hvis du mener dette og de leser dette, så går det nok opp for dem at dem har gjort en stor feil i oppdragelsen din. jeg har aldri kommentert på ett blogginnlegg som jeg kan huske. men dette ble så dumt at du klarte å kaste bort min tid også. jeg gidder ikke argumentere med hvorfor jeg syntes du er dum tvers igjennom for det er ganske åpenlyst og folk har sagt det jeg mener for meg.
  vær så god for min oppmerksomhet du har virkelig fortjent det;) kkns fra din største fan !;)

 101. stakkkars foreldrene dine. hvis du mener dette og de leser dette, så går det nok opp for dem at dem har gjort en stor feil i oppdragelsen din. jeg har aldri kommentert på ett blogginnlegg som jeg kan huske. men
  @@
  dette ble så dumt at du klarte å kaste bort min tid også. jeg gidder ikke argumentere med hvorfor jeg syntes du er dum tvers igjennom for det er ganske åpenlyst og folk har sagt det jeg mener for meg.
  vær så god for min oppmerksomhet du har virkelig fortjent det;) kkns fra din største fan !;)

 102. SI
  AT
  DU
  TULLER
  NÅ….

  hva slags ting er dette å si?

  tipper din mor er stolt av deg

 103. Fyfaen. Troller du bare? Har du virkelig så liten innsikt i hvordan ting er?
  Jeg HÅPER, og velger å tro at du bare er ute etter oppmerksomhet.
  Folk som deg får meg til å GREMMES.

 104. Er du helt potte sprengt? er det virkelig mulig å være så tilbakestående og uvitende?
  Hadde jeg hadd 10 hender har jeg skulle facepalmet med alle de 10 hendene, så dum er du!

  1. Fælt så seriøs du var da! Er det du som bestemmer hva som er humor eller ikke? Hvordan kan du vite at dette blogginnlegget var seriøst ment? Hvis det plaget deg såpass som du gir uttrykk for kunnr du vel bare ha latt være å lese alt!?

 105. Det blir ho da ikke så mye penger igjen i Norge om vi må kjøpe mat fra andre land. Norske bønder sliter rompa av seg for att vi nordmenn skal få de beste råvarene, å det de får tilbake er ikke mye skal jeg si deg. Men de smiler like vell selv om de får dårlig lønn å nesten ingen fri dager…

 106. Hei. Jeg kan skjønne at livet er en plage med pollen og for å unngå å hugge ned trær så har vi medisiner. Både mot pollenallergi og mot at du er deprimert. Jeg ville prøvd dette og kansje vurdert å lest litt om naturfag siden trær gjør mye mer enn bare å gi oksygen.

 107. er itte vi lænnbrukere som har no mæ busken å gjøra, dom som driv mæ dæ kælles tømrere ;)
  trur du burde bli lænnbruker så kænsje du skjønner no å!

 108. Heisann!
  Veldig interessante poeng du kommer med her! Jeg hater også trær og planter; de gjør jo ikke en drit for oss annet enn å gi oss pollen så vi må sitte inne hele sommeren, hvor det eneste avbruddet i hverdagen er det daglige besøket hos psykologen som gnir seg i hendene! Jeg hadde faktisk alltid trodd at man tok antihistaminer, som man får reseptfritt på apoteket, mot pollenallergi! Men det er helt sikkert psykologene, i sammerbeid med de jævla uduglige bøndene, som tjener all cashen på dette! Forresten veldig enig i det du sier om regnskogen, det er praktisk talt ingenting levende der, men allikevel skal trærene få stå og pumpe pollen inn i atmosfæren vår!? Max lame.. Jeg støtter forslaget om å fjerne alt av trær og sånn 100%, men hvorfor skal vi stoppe der? Det er jo sykt mange som har laktoseintoleranse, og de kan ikke drikke melk! Enda et eksempel hvor likestillingen har feilet oss! Etter at bøndene er ferdig med å kutte ned bjørken, så kan de jo kanskje slutte å runke de der jævla kuene og selge giften deres til stakkarslige folk! Tipper psykologene har en hånd med i dette de og, de forbanna slangene… Jeg føler vi er på samme bølgelengde Heidi, deilig at det er noen som skjønner hvordan ting faktisk fungerer i dette «fantastiske» landet vårt!
  #killtheforestplz

  1. hvor kommer likestilling inn i bildet ifht melk? Hva er det som er så forbanna vannskelig for deg å skaffe deg medesin istede for å skylde på alt rundt deg ? er du en av de som kanskje synes det er greit å legge skyld på alt rundt deg fordi du sitter på rævva inne pga pollen ? har da faen meg allergi så det fyker jeg også men gikk til legen å vips så var det kontrollert. Å btw, bønder og landbruk er ganske så åpent yrke så hvis dere tror at det eneste som kommer fra de er poteter og melk så må du ta deg en tur på landet. Nesten ALT vi spiser er enten fra naturen eller andre råvarer som kommer derfra, å uten det meste du synes skulle vært tatt bort så har du heller ikke levd selv. Regnskogen er også FULT av liv, selv om du kanskje føler at andre ikke er verdt mer enn deg selv så er de nokk verd om ikke like mye, så hold kjeft om likestillinga di om du så vil drepe alt naturlivet rundt deg, da har du ikke likestilling i hodet selv engang. Synes dere gjør det interessant artig for andre med meninger som kommer fram, veldig rart hva folk egentlig kan mene men alle har rett til sin mening selv om noen ikke har fått til å leve om det så hadde skjedd :´)

   1. Jeg forstår ikke hvorfor du er så sint på meg Lena M :( Koblingen mellom likestilling og melk føler jeg var ganske godt forklart, kanskje du burde lese innlegget mitt på nytt? Du sier at du selv har allergi, og så «vips» så fikset legen din det. Dette er jo nettopp noe av problemet! Denne såkalte legen din er helt sikkert en psykolog, som «fikser» alle problemene dine med «medisin». Det er løgn! Han vil ikke helbrede deg, han vil bare ha pengene dine, våkn opp Lena M! Du sier bønder er åpen i innlegget ditt, men jeg skjønner helt ærlig ikke hva dette har med diskusjonen å gjøre. Det er klart at de ikke kan ha like høye standarder som oss byfolk når det gjelder hvem de vil ligge med, men å kalle de åpen er kanskje å trekke det litt langt? Jeg lo godt når du sa at nesten ALT vi spiser kommer fra naturen! Mesteparten av det jeg spiser kommer fra Rema 1000, og den maten blir laget i fabrikker, ikke i naturen. Regnskogen full av liv? Kom på Exodus i Bergen en lørdagskveld du, så kan du sa hva «fullt av liv» faktisk betyr… Det er sånn 8 planter og en bjørn i hele regnskogen, vet ikke helt hva du babler om her. Alle har ikke rett til sin mening, din mening er helt dust ihvertfall. Lena M, du bør gå hjem!

 109. haha, dette ga meg en god start på dagen! haha bare og fortsjett Heidi ! det som er det morsomste er at de som tar seg tiden til og lese dette faktisk trur det er sant! og de blir så sure og frustrerte at de skriver hat komentarer ! HAHA

 110. » Lage poteter? Vel, de kan heller bruke litt tid på å sage ned bjørk, så gjør de noe nyttig de også. Poteter kan vi importere fra andre land». He he. For de har ikke allergier i andre land altså, så der kan alle planter være. Ytterst smart..

  Uten planter ingen luft å puste i. Men da er jo vi også kvitt allergiene, hurra.

  Tror kanskje du har skrevet dette tullet for å provosere, men det får desverre deg selv til å virke meget uintelligent. Beklager, slik er det. Burde kanskje tenkt igjenom før du skrev noe, men på den andre siden, så er det kanskje nettopp det du har gjort :)

 111. I have better ide send you and the rest of alike thinking to the dessert. No plants sun only, you would love it. We would be as well much more hapy withought you on our green earth, less polution. Mabe write next blogg to find a like thinking and buy tikket to Zahara and never ekspress your stupidity to the world again?

  1. I have a better idea, how about we send you and the rest of people thinking like you to the desert. Ther will be no plants, only sun! you would love it. We would be far happier without you on our green earth, less pollution. Maybe write your next blog to find your true people! also buy a ticket to Zahara and never express your stupidity to the world again.

   Fikset det for deg, hvis du ikke skal snakke Norsk så får du for faen meg ta og så skrive det det skikkelig .

 112. Hehe, jaja tror nok bjørken er her for å bli. Allergi er et kjempeproblem, men det er menneskeskapt i utgangspunktet. Visste du at for hundre år siden, hadde ingen pollenallergi?

  Det er måten vi lever på i dag som skaper disse problemene. Vi hadde kontakt med naturen! Levde i den og av den. Barna lekte i møkka, i trærne, over alt.

  I dag er det veldig mange som ikke gjør det. Naturen holdes på avstand og holdes vekk med såpe og antibac.. Samtidig eksponeres vi for stadig flere kunstige kjemikalier vi ikke aner virkningen av.
  Det mest åpenbare er at vi ikke eksponeres for nok bakterier etc i oppveksten, derfor tror kroppen alt ukjent er farlig og reagerer med panikk. (Allergisk reaksjon)

  Så må du huske at naturen, skogen og bjørka egentlig er våre beste venner. Vi har levd sammen i årtusener. Den har ikke forandret seg, men det har vi.

  Har ikke lest noen av de andre innleggene dine, så vet ikke om dette egentlig var ironisering. Om ikke, så vet du litt mer nå! :)

  1. «Visste du at for hundre år siden, hadde ingen pollenallergi?»

   Haha, tror du på dette selv?

 113. Dette er noe av det teiteste jeg noen gang har lest! Og lurer på om du er dum eller bare vil provosere! Jeg har størst tro på det første!
  Det finnes medisiner mot allergi om du ikke har fått det med deg

 114. «Folket klager over at de ikke har brød. Gi dem kake isteden da!» Sa en uvitende dronning en gang. Ja ja, der gud har gitt lite kan ei forventes mye. :-)

 115. Jeg kjenner deg ikke og vet ingeting om deg…derfor spør jeg; Er du seriøs nå? Eller er dette et tulleinnlegg? Jeg spør for jeg kan ikke tro det jeg leser

 116. Dette er det mest latterlige og værste pisspreiket jeg noen gang har hørt, håper serriøst at du kødder nå… Vis ikke er du virkelig alt jeg tenker på når jeg ser en fra Oslo. Bor selv ute på landet og vet hvor tung bøndene har det og presset de lever med. det er en krevende jobb OG trær og planter er mer viktig enn mote, sminke og shopping!.

 117. Er du seriøs nå??? Jeg håper VIRKELIG dette er et tulleinnlegg….
  Jeg har selv bjørkepollen allergi, men stenger meg ikke inne hele soommern fordet. Jeg nyter varme sommerdager, som alle andre.. Tett? Ja, men det klarer jeg HELT fint å leve med (som GANSKE mange andre med pollen allergi).
  Og hvor har du det fra at bøndene bare driver tull? Du spiser kanskje ikke du da? For vi får LITT mer enn bare poteter fra bøndene våre.
  Nei, kanskje vi skulle rive all skog, trær, blomster og andre planter, og heller asfaltere alt. Så får vi se hvor lenge vi lever!! Det blir ikke mange minutten…

 118. Det er faktisk mer oksygen og liv i de norske barskoger. Vi er avhengig av å ha alle slags planter å dyr i verden, til og med mygg! Hvis vi ikke har trær får vi ikke planker, papir, møbler osv. Bønder har 24 timers jobb, og står på og gjør alt for at vi skal ha mat på bordet! Du får sette deg litt mer inn i samfunnet før du begynner å skrive!

 119. Dette er noe av det dummeste jeg har lest.. såklart får et fåtall problemer en liten tidperiode (om de ikke tar allergimedesin!) Men tenker du ikke på andre en deg selv? Det bor jo faktisk dyr i de trærne du mener det hardtarbeidene og travle mennesker skal hogge ned. Du ødelegger hjemmet til fulger, ekorn og andre nydelige og nyttige dyr som bor i trærne. Vil du at bjørka skal ned får du faen meg finna en øks og hogge dem selv!

 120. Det der er det latterligste jeg noensinne har lest i livet mitt! Få opp øya

 121. Du burde hvertfall komma dæ en tur ut tå Oslo! Lære sæ litt om hær stor jobb bønder og skogsarbeidera gjær! ;-)

 122. Tviler sterkt på at du noen gang har vært innom en gård. Foreslår at du søker deg en jobb som avløser, da får du se hva bøndene gjør for dette landet! Og ingenting smaker bedre enn poteter som man har dyrket frem selv! Nå er jeg langt ifra sikker på om du i det hele tatt vet hvordan en potet blir dyrket, og du tror nok at de vokser på potettrær..

  Byfolk altså..

 123. Fy faen for et naut du er! Tenk på hvem som lager maten din når du spiser norsk kjøtt!
  Hilsen stolt sauebonde!

 124. Jeg tåler ikke kullsyre, skal jeg forlange at alt som inneholder kullsyre skal fjærnes fra butikken da? herregud det her blir for dumt altså!

 125. mulig å vare så helvetta dom… Du veit vell ikje ka som e nord for Sinsenkrysset??

 126. Gud hjelpes! Er det mulig, jeg stemmer for Nordpolen er ikke mye pollen der! :)

 127. Jeg har en bedre idé. Vi kan pakke slike mennesker som deg i en stor container og sende dere til ett øde sted hvor dere kan formere uten å ødelegge resten av verden.

 128. BJØRKETRE-SAFT = POLLENALLERGIMEDISIN!
  La for all del bjørketrærne stå, for de lager faktisk sin egen medisin mot pollenallergi :) Kom deg ut for å tappe bjørkesaft, nå er den på sitt aller beste! Den er holdbar i kjøleskapet i 2 – 3 dager, tapp i vei og frys ned, så har du din egen helt naturlige pollenallergimedisin, det er god medisin og forøvrig helt uten bivirkninger

 129. bøndene gjøre no nyttig isteden for og surre rundt, er du helt dum i topplokket bøndene er de viktigste arbeiderne vi har, bruker ferien, står opp tidlig gir oss mat men er idioter som dere noen gang fornøyd neida tenk med hjernen skogen er en veldig viktig resurs så ta vare på den det finnes medisiner mot allergi om noen år kan vi kke bruke så mye strøm hva skal vi varme med da

 130. Jeg kommer fra gård, men ser ingen poteter der du. Har du tekt over hvem som lager maten du spiser? Hvorfor skal bøndene begynne å kappe ned alle trærne? hvis disse naturlige tingene som gir deg luft å puste i provoserer deg kan du jo hugge de ned selv! men hey, vedder på at du ikke aner hvordan man gjør det en gang. du burde virkelig skaffe deg ett annet realitetsbilde på verden. Jeg er 18 år og griner over min egen generasjon når eg ser dette. Provoserer meg noe jævli!

 131. Jeg må bare si først at du er en komplett idiot, vi høster korn så du skal får brød, vi har kuer så du skal få melk, vi har dyr så du skal få kjøtt. OSV
  Vi sitter ikke i Oslo og tar bilder av deg selv og lager «duckface».
  Du må tenke 2 ganger før du skriver!
  Blir egentlig ganske flau når jeg ser detta

 132. Du dama… er det ikke lettere å flytte til Svalbard enn å høgge ned all bjørka??

 133. Satser på at dette var bare for å provosere. Ellers kan du risikere at det blir et bilde av deg i kommende leksikon, under: uvitenhet.
  :)

 134. Sagt av Einstein:
  To ting er uendelig, universet, og menneskets dumhet, jeg er ikke sikker angående universet…

 135. Her er det litt mørkt på kino skjønner jeg. Jeg velger å håpe at du skrev dette for å tulle og provosere, men du fremstår veldig uintelligent. Sorry, dette inlegget faila :P

 136. vess vi fjærne landbruke fra norge, så dør du!
  norge e avhengi av landbruke sett, å produser potet e vekti, ferr det e vældi få anna land som har så fin potet som norge, så tenk litt før du skriv nå neste gang!
  å btw, du betale 18 kr per liter med melk på butikken, mens vi bøndern får heile meg 5 luskrona di fettkjærring!

  DET E ITJ HÅP FERR DEG!

 137. Unskyld meg men er du «dum» eller er du dum??
  På tide at du begynner å sette deg litt mere inn i samfunnet å hvordan det funker før du uttaler deg..
  Folk med pollen allergi får medisiner i alle slags varianter og kan fungere like godt ute som andre folk bare dem vil!! Om man sitter inne om depper så er det vell ingen andres feil en deres egen..Å sitte og uttale seg om at bøndene burde slutte med poteter og heller fjerne trær?? Da må de vell slutte og levere melk til hele landet,levere kjøtt og andre grønnsaker..Korn og slik.. Og ull til produksjon av klær og lignende også da?? Hvordan tror du Norge og resten av værden hadde klart seg uten bøndene?? Kommer selv fra gård og vet hvor hardt arbeid det er,men i følge deg er det jo bare vi slutter,lener oss tilbake med føttene på border å ser på at verden faller sammen.. Slik at de med allergi får komme seg ut på sommeren! Og ja det går nok ann og importere men tror nok det er like mye allergi i resten av værden som i norge.

  Stakkars foreldre,må være en trist dag.. Du burde nok bare vært en flekk på lakenet frøken:)

 138. Har fu hørt at IQ kommer med ny bil? Den er tilpasset mennesker med pollen-allergi. Verdt å sjekke ut ! :)

 139. Ojojoj…. her er det mange som må ta seg en tur tilbake på skolebenken,
  evnt. studere litt mer selv. Det stemmer som en skriver her at det er menneskeskapt!
  Akkurat som mange andre sykdommer. Hvis vi slutter å dytte i oss drittmat og faktisk
  ser hva naturen har å tilby, så kan vi bli kvitt mye!
  Og til deg som blogger er det kjekt om du får flyttet til ett sted uten så mye
  planter. Svalbard er veldig fint!

 140. Du. Vi skal ikke bare fjerne hunder, katter og andre pelsdyr i samme slengen da? lol roflmao

 141. Gi jenta en sjanse, men det er sikkert best hun holder seg til det hun kan best. Sminke, festing etc….

 142. lool, jaja du er nå litt søt da, så dum som du er.
  Jeg er fra landet, jeg har pollenallergi, jeg er en «lat» bonde, men jeg forstår hvertfall at du aldri har vært noe særlig ute i naturen.
  du veit ikke engang hva det er som holder deg selv i live.

  For guds skyld, ikke begynn med politikk.

 143. Det er ikke bare å fjerne trær fordi folk har pollenallergi, kjære venn. Det er noe som kalles å overlever også, siden disse trærne som du vil hugge ned produserer oksygen av all den karbondioksyden som vi mennesker lager med vår store fabrikker. Om vi hadde hugget ned alle trærne her i nord, så hadde du fremdeles ikke kunne gått ut (siden allerginmedisiner tydeligvis ikke eksisterer i dine øyne) siden pollen ikke bare finner i trær, men også i blomster, gress, og omtrent alt av det grønne og vakre som omgir deg hver eneste dag. Regnskogen kunne ikke klart å produsere nok oksygen, siden den blir påvirket av alt det CO2 utslippet som vi produserer daglig. Trærne der nede ville død og siden vi tydeligvis ikke skal ha trær noen andre steder fordi folk har pollenallergi, så hadde ingen av oss overlevd, siden trærne har blitt hugget ned og kan ikke lenger produsere oksygen slik at vi kan puste. Det er ikke bare å hugge med trær fordi du har pollenallergi, for det er ikke slik miljøet fungerer. Jeg anbefaler på det sterkeste å bruke allergimedisiner slik at du også kan få nyte sommeren, selv med eksotiske blomster eller trær rundt deg.

 144. Altså eg kjenner deg ikke som person men eg så deg på paradise hotel og leste de innlegge du har skrevet. Vis du mener dette seriøst at du ikke vet at vi får oksygen fra trer og planter. Det finnes medisin for dei som har polen allergi og diverse nesesprayer. Vis du virkelig ikke kan noen ting om dette så begynner folk og lure på va som skjer oppe i hode ditt. Har du gått på skolen i de hele tatt ? Eller va er de foreldrene dine har lært deg ? Du vet at grett folk kan ha blogging som jobb men eg tviler på at du kommer til og komme noe særlig langt i live med blogging vis du har tenkt og skrive om sånne usaklige tin som du skriver om. Du kommer ikke til og få deg noen seriøs jobb vis du skal drive på sånn som du gjør nå. Til og med lillebroren min på 5 år er smartere en deg da burde du bli innlagt og få sjekka vis du har noe hjernen som fungerer inni de hode ditt. Ikke rart blondiner får høre at dem er dumme. Når du fremstiller som så dum.

 145. Fy faen for et Forbanna mehe du e. Gammal er du? 2? Se te helvette å tenke deg om neste gang du skriv om landbrukere. Jævla Oslo folk, eier faen ikke intelligens. Dere gjør faen ikke en drit heller. du e en skam. Slutt og skriv, få deg ett liv. (som kanskje er Forseint for deg)…

 146. Eg e sauebonde, har hest som hobby, og e allergisk mot pelsdyr…. Me kan ikkje bare slakte alt dyr for det… Eg tar ein tablett kver dag, og når det er riktig ille, tar eg ein dusj i tillegg….
  Off, eg sjems på dine vegne….

  1. Du må jo være den mest blåste personen etter linni meister! Foreldrene dine må være stolt!

   1. Hun er tøff, provoserende og herlig for de som ikke forstår så mye! Det er sikkert bare tøys, det er virkelig ikke mulig å komme med så dårlige kommentarer…..

 147. Är också pollenallergiker, ändå tycker jag att vi hellre fjernar deg än björkarna.. Just sayin

 148. Du må jo være helt blåst i topplokket!?! det er sånne som deg som gir jobb til psykologene! Vi bønder gjør nok veldig mye mer fornuftig enn du noen gang vil klare eller prøve på,. Og for at du ikke får besøk når du sitter hjemme pga pollenalergi har vel ikke så mye med resten av verden å gjøre kanskje..??? skjerp deg! naturen er fantastisk og trær er liksom en del av dette! Du får heller gå ut å hugge ned trærne i hagen din isteden for å bruke all tiden din på å trøkke tryne ditt i sminkepungen og ta selfi!

 149. Jeg er ikke overasket over mennesker med lav inteligens som kommer med uttalelser. Men med dette finnes ingen inteligens. Jeg forstår at du ikke har peiling om noe generelt med allergi å gjør. For det finnes nøtteallergi, parfymeallergi, glutenallergi, og mange mange fler. Skal vi forby nøtter?? Parfyme? Melk?? Jeg har en allergi. En allergi mot mindre inteligente mennesker som deg og de burde vert satt munnkurv på og sperret inne eller vert fjernet før fødsel eller henrettet. Men jeg blir desverre ikke kvitt den allergien heller… De neste dagene vil du få bekreftelser i bøtter og spann om hvor idiotisk og teit det du har skrevet er. Hadde jeg vert der hadde jeg slettet det asap for å slippe å blitt mobbet på noe vis… Holdnings endring anbefales på det sterkeste!

 150. Gjør så godt jeg kan. Har allerede saget ned 3-4 bjørk på eiendommen min. Neste vinter ryker det vel et par stykker til. Problemet er at det vokser opp nye nesten fortere enn jeg klarer å kutte de ned, så slik sett har jeg et problem, og det beklager jeg Heidi Aleksander.
  I mellomtiden mens jeg prøver å utrydde bjørken på min eiendom får du heller holde pusten.

 151. Ikkje særleg smart, dette innlegget her! Det er veldig tydeleg at du er ei by-jente som ikkje har mykje peiling på anna enn å kle deg fint og sminka deg og se pen ut. Det som betyr noko her i livet har visst ramla ut frå ditt pene åsyn.

  For det første, så gjer bøndene eller landbrukarane som du kallar dei mykje nyttig. Dei produserer norsk kjøtt, frukt og grønnsaker og held landskap og skog ved like, og dei får alt for lite igjen for den gode jobben dei gjer. Og vi vil jo ha norske råvarer som er mykje tryggare enn å importera såkalla «Afrika-kjøtt».

  For det andre, så er det ikkje berre til å saga ned all bjørk. Den har sin plass i naturen, har sine «oppgåver», (du nevner jo også oksygen), og kvitter vi oss med all bjørk, så vil vi nok merka det veldig i naturen og heile miljøet etterpå.
  Og kven som helst kan ikkje berre gå rundt og saga ned all bjørk som dei ser. Det er faktisk skogeigaren sin eigedom, og det er han som må avgjera om eit tre skal sagast ned eller ikkje.
  Dessutan er det sikkert mange som er allergiske mot andre tre og plantar, for ikkje å snakka om hunde- og katteallergi, og om vi skulle ha kvitta oss med alt som alle er allergiske mot, så hadde det ikkje vore mykje igjen av dyra og den flotte naturen som vi faktisk har.

  Då er det bedre å tenka på å kvitta seg med alt unaturleg som folk blir sjuke av, f.eks. røyk frå fabrikkar, sigarettrøyk!, bileksos, forurensing i vassdrag osv.

  Dette var no berre mi meining, og eg kunne ikkje dy meg, måtte berre kommentera, for eg synes du hadde nokre svært dårlege argument og ei dårleg sak her.

  Helsing Maxine.

 152. Folk på gård sår korn,til brødet ditt
  Dem lager poteter til maten din
  Dem feiter opp kuer,griser,høner
  Kua til biffen din
  Grisen til bacon og svinefile
  Høna til kyllinglår/bryst og egg

  Pollen kommer ikke bare fra Bjørk men andre trær også, skal du også fjerne blomster da eller?
  Du er den nye dumme faen

 153. Hahaha! Ironisk og fin blogg Heidi Alexandra!! Håper du får medisin som kurerer pollen allergien din. Du skjønner at jeg har så mye bjørkeskog at jeg ikke orker tanken på å fjerne alt… Synest forresten at alt for mange her inne slenger med leppa og gir stygge kommentarer uten å tenke seg om. Stå på Heidi A. og blogg gjerne mer ironiske morsomheter :)) Jeg må ut å hugge trær…

 154. Herre min skaper for et komplett blåst hode på ei lita uvitende jente. Du må være skadet av all sminken du SPISER for å virke pen innvendig…

 155. Her er det sannelig mye dritt ute og går. Bildet av Heidi Alexandra, og denne bloggen, får deg til å tenke; dum, blond og deilig. Det jeg imidlertid også legger merke til, er at hennes rettskriving er veldig bra, i motsetning til mange av dem som svarer henne, noe som får meg til å lure på om hun virkelig mener det hun skriver, eller kun er ute etter å provosere.
  Ikke vet jeg det, og det interesserer meg heller ikke så mye. Om det er slik at hun har så dårlige kunnskaper som hun gir uttrykk for, så er det jo hennes problem, ikke sant?
  Til deg, Heidi Alexandra, vil jeg si; husk at det du legger ut på nettet blir liggende der, og det vil ikke forsvinne, selv om du en dag angrer på det du har skrevet. Det hjelper så lite å ønske det vekk, når du en gang i fremtiden er i et jobbintervju, og din potensielle arbeidsgiver lurer på om du faktisk er så lite opplyst som du her gir uttrykk for.
  Du er i ferd med å skape deg en image som nettopp dum, blond og deilig, noe som er greit når du er 18, men som ikke er fullt så greit om noen år.
  Til dere som lar dere provosere av denne bloggen, vil jeg si; at dere gidder. Det finnes da så mye annet å bruke energi på. Ha en fin 1. mai, alle sammen :-)

 156. Fortsett med blogging :) Tør ikke tenke på hva som kan skje om du får deg en jobb med ansvar…

 157. bedre å fjerne de resterende hjernecellene dine i stedet for å fjerne alle trærne.

 158. Jeg kan ikke helt tro at noen er så utrolig korttenkt, så jeg velger å tro at det er med vitende vilje dette blogginnlegget ble skrevet, for å få flest mulig folk til å lese bloggen… Rett og slett for å få mer oppmerksomhet… Og det fungerte tydeligvis, good for you ;) :P

 159. Paradise hotel har dårlig innflytelse på barn, så ta deg ei bolle! med mindre du har cøliaki..

 160. Hu var vel 15 når hu skreiv dette, trodde det kunne være et kåseri, vet ikke helt. Men slik nedlatenhet og stygge kommentarer fra visse folk er da vel pokker heller ikke intelligent!

 161. At det e mulig. E det sånn at sia æ har lese og skrive vanska skal sitt inne og la vær å dra til skola fordi hele skole systeme e satt opp til dem som funger «normalt» i hverdagen? eller sia æ har andre sykdomma skal æ bare legg mæ ned i senga å krøll mæ opp fordi hele værden ikke tilpassa sæ mæ? Du e virkelig blåst.

 162. Hva er det egentlig med folk idag? Leser over kommentarene som er kommet og er helt sjokkert. Her angriper dere en person for sine synspunkt, kommer med usaklige stygge kommentarer. Rett og slett mobbing. Da begynner jeg å tenke litt i de baner som: hvem er de dummeste her? Hun som deler sine synspunkter, eller de som uvettugt kommer med stygge sårende kommentarer?

  Når det er sagt: Stå på Heidi. Jeg har ikke vært inne på bloggen din før og kan godt hende jeg ikke drar inn hit igjen, men stå på, dine synspunkt er også synspunkt. Det kommer nok aldri til å bli gjennomført da det er en rekke faktorer som du kanskje ikke har fått med deg. Så jeg er også sterkt uenig med deg i denne saken, men slik en del har uttalt seg er uansett ikke greit. Vi har ytringsfrihet i Norge.

  Tilbake til resten: kan dere heller ikke forklare deres syn på saken, selv om dere oppfatter dette innlegget som kunnskapsløst? Heller gi jenta ros for motet til å ytre meningene sine.

  1. Seriøst… er det noen som mobber er det vel henne! Har du lest teksten eller…??? Og går da bare ikke an å legge ut noe sånt! Greit å dele meninger men bruk hue og kom med noe fornuftig og ikke idioti og spotting mot andre! Da provoserer man til bråk, og får tåle at folk forsvarer seg og gir sine meninger..

 163. vel, kan sei det sånn da, vist ein skal fjerne all bjørk, kan vi og fjerne alt som inneholder sukker og karbohydrater siden diabetikere ikkje skal spise det og det frister folk å ha det i det hele, og det med å importere poteter ville bare gjøre at bøndene ikkje tjener penger og vil koste norge mykje penger og vi vil heller ikkje få potetene så ferske. og vist vi bare skulle ha fredet regnskogen hadde vi vert ganske så mye uten medisiner og. min mening er at vi alle har våres sykdommer og sånt, men det skal ikkje gå ut over andre

 164. hahahahaha, aldri sett et så dumt innlegg før… dumme dumme lille jente.. hvis pollen plager deg så mye så bruk hode som alle andre og kom deg til legen din og få en allergi sprøyte da vel.. så slipper du det hele sommern… idiotiske barn, trær trenger vi for og overleve din idiot..! Og bjørka er en av de viktigste.. Så skjerp deg..! kom deg til legen som normale folk… Drittlei at folk går og klager over vinter og når sol å sommer er her så skal man finne noe annet og klage på..! get a fucking grip…! god dam moron!

 165. Hvis dette er slik du er, og du mener det du skriver seriøst, tror jeg nok besøket uteblir av litt andre grunner gitt…

 166. Uten disse »rare livene» hadde ikke du fått oksygen kjære deg. Vær så snill og si at du ikke er seriøs? Planter og trær er noe av det viktigste som finnes. Ville heller hatt 20 bjørketrær på stua mi, enn deg i hagen.

 167. Haha, veldig god satire. Rene Are Kalvø stil. Liker din sans for humor må jeg si!

 168. «Ved å beholde disse sykdomfremkallende trærne så skaper vi ensomhet og depresjon blant andre mennesker.» Ja, fordi depresjon og ensomhet utløses på grunn av naturen. Dette må være noe av det mest provoserende jeg har lest, selvom det MÅ være kødd

 169. Du virker litt blåst, du vet vel åffr man har både bjørk og pollen? bjørken redder ett tre for både vind, snø, regn, osv, uten bjørken hadde ikke treet klart en vinte, spess i norge, uten pollen så hadde vi ikke hatt tre, planter, osv, så da hadde vi plutselig suttet uten tre, og andre planter, åssn tenker du at vi ska leve uten planter som lager oksygen da? åssn tenker du vi skal spise vegetariansk mat da? åssn tenker du at vi ska få melk? åssen tenker du at vi ska få mat da?

 170. Good efforts about this Donald. One thing regarding Yext that is certainly really worth referencing: if either often the companion web sites has their very own real estate which is considered property associated with after that that will data will take precedence.

 171. totalt gjennumtrækk au sjå d da
  det er ikke sikkert du er klar over hvor mye arbeid, tid og penger som må til for å få gjennom ført en slikt idiotisk påstand

  du er tydeligvis ikke kjent med verden utenom sminkesettet og telefonen din og har tydeligvis aldri hørt om noe som kalles logisk tenking…..

 172. Hei. Herregud du får sagt det. Ja hva trenger vi trær og planter til. Oksygen er oppskrytt. Kanskje du kan lage en app som lager oksygen? Smart. Amazonas ja, det bor nok mye mennesker der desverre, men de har bodd der lengre enn det har eksistert mennesker her i Norden, så det er vel på tie å flytte? Du ordner dem en liten leilighet på Tøyen eller noe sånnt? Supert. Tror du kan løse mye harde verdensproblemer med å tenke kort. Visste du at sminke er laget av planter? Hvordan skal vi løse dette problemet? Greit at bønder kan bruke tia si på noe anna (enn å bidra til Norges gode standar på mat, eller landets økonomi, melke kyra så vi får melk, grønnsaker så vi kan spise, holde naturens gang her i Norge osv osv) late folk. De får hugge alle trær. Vi har nok av dem i Norge. Du betaler dem du? Så flott.
  (Ok nok ironi. Look it up)
  Hvis du er så allergisk og syns det er kjipt kan du flytte høyt opp på fjellet, der er det ikke mye trær ;) eller ta noe som heter ALLERGIMEDISINER.
  Og vær så snill: stay in school! Tror du trenger å komme det ut av hjemmet ditt og se deg litt rundt.

 173. Nå begynte jeg seriøst å grine, har du noen gang virdert komikerbransjen? Må være noe av det mest latterlige jeg har hørt. Ever.

 174. Tipper denne bloggen er laget av en briljant og høyt utdannet mann på ca 30, som skuffer inn greit med gryn på å fermstå som en hjernedød perlehøne. God underholdning er det uansett : )

 175. er du looka??? Stuka er det ser vi, men er du helt spacet!? T en snæs.

 176. Hello i russian sheep farmer, i visit norwegien first time, my frend got computer. What compiter is?

 177. For en episk motivasjon på hverdagslige livssproblemer, jeg beundrer ditt livssyn og jeg ønsker å bli som deg når jeg blir reinkarnert som en sommerfugl.. <3

 178. Denne kjærringa er ute av mål. Hun er et problem menneske som skulle vært utenfor vår atmosfære. KVALMT!

 179. hahahahahaahahahahaahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahaahahahaahahaahahahaahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahaHA! Enten så troller du veldig bra, og har bra humor, kudos for det, skulle det stemme, eller så er du den men forblåste retarden jeg har sett på lenge xD xD

 180. Hei, Heidi Alexandra jeg er helt enig med deg sammen skal vi utrydde bjørken EN GANG FOR.

 181. hei, jeg synes at dette blogg innlegget var bra. stå på kjære Heidi Alexandra. sammen kan vi kjempe om å utrydde bjørken for godt. MVH Kristian Hansen, din største supporter.

 182. Hei kjære Alexandra, du er et fantastisk menneske med ett stort hjerte. Jeg er helt enig i det du har å si. Sammen skal vi utrydde bjørka! #FuckBjørk #No2Bjørk

 183. i India spiser vi sånne som deg
  jeg stikker deg med kirpansverdet mitt
  jævla voldtektsbarn
  jeg fister sånne som deg til frokost

 184. KA FARSKEN Æ DE HE FOR NO! TA Å HOLD KJÆFTEN PÅ DEG JÆÆVLA BJØRKTRE! OGSÅ BTW, KVK ER HOT ASSSSS FUCK. TAKE ME IN MY ASSHOLE WITH YOUR GINGIN COCK. AND MAKE ME THAT OL FLAMME CUM IN BUM FUM.

 185. trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president trump4president

 186. HEI, DETTE ER OSLO POLITIET.

  HER ER DET BEGÅTT BRUDD PÅ PAREGRAF 175 KAPITTEL 8. HENGE UT ANDRE PÅ INTERNETT. MAIL VIL BLI SENDT. BOT PÅ 840 KR. HVIS BOT IKKE BETALES VIL KONTAKT MED POLITIET OPPSTÅ.

 187. om Wikipedia, the free encyclopedia
  wn legislatures, were connected to the rest of the empire only through their allegiance

  1. fy faaaaan du er så dum, jeg fakings elsker bjørk ego alergisk biatch, hvis du vil dem bort, så gjør du det selv, eller er du høy på pollen, skal vi avskaffe juletre også da?

 188. Zitabo sier:
  05/01/17, kl. 10:05
  Den eneste grunnen til at hun skriver dette er fordi hun er polenalergi selv, og hun er en bærte

 189. Zitabo sier:
  05/01/17, kl. 10:05
  Den eneste grunnen til at hun skriver dette er fordi hun er polenalergi selv, og hun er en bærte.

 190. Zitabo sier:
  05/01/17, kl. 10:05
  Den eneste grunnen til at hun skriver dette er fordi hun er polenalergi selv, og hun er en bærte..

 191. Zitabo sier:
  05/01/17, kl. 10:05
  Den eneste grunnen til at hun skriver dette er fordi hun er polenalergi selv, og hun er en bærte…

 192. Zitabo sier:
  05/01/17, kl. 10:05
  Den eneste grunnen til at hun skriver dette er fordi hun er polenalergi selv, og hun er en bær

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *