Converse med platå!

Jeg går aaaldri med lave sko. Vent, nå løy jeg; Jeg gjør det kanskje fire ganger å året. Ooops, rettelse: Når jeg trener, pluss fire ganger til! Huff, så innviklet. Men ja, poenget mitt er at det er ikke ofte man ser Heidi Alexandra med lave sko. Jeg sverger til jo høyere, jo bedre. Likevel så synes jeg jo noen ganger at det kan se litt fint ut med converse. Ikke «wow, så fine sko!!» men mer sånn «chillæærn». Hvis det ga noen mening? 

Poenget mitt er i alle fall at jeg ville gått i converse, dersom de var høyere enn 0 mm. Og det finnes jo?! Jeg vet jeg så det i Hannah Montana-filmen, og har egentlig prøvd å få tak i det febrilsk siden den gang – men da jeg omsider fant det var helen på 5 cm or something. Hadde jeg vært tre år, så hadde det kanskje vært interessant – men en hver jente, kvinne, dame, whatever, med respekt for seg selv bruker ikke sko som har en hel på under 10 cm. Også oppdaget jeg disse: 

Hvor høye de er vet jeg ikke, men dette er jo slett ingen hel på 5 cm – dette er jo platå. I like!! Kanskje det blir converse på meg også til slutt da? Hm hm hm. 

Heidi Alexandra
annonse:

3 kommentarer til “Converse med platå!

  1. hei, jeg elsker de skoene og jeg klarer ikke å finne de på nettet :) vet du hvor jeg kan kjøpe de? hadde blit kjempe takknemlig :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *