Dagens kommentar

Jeg får veldig mange spørsmål om Blackberry mobilen min, så jeg kunne nesten hatt en egen spørsmålsrunde om den. Lol. 

Kommentar:
hvordan balckberry hadde du? hvor kjøpte du den og hva kostet den :)? håper virkelig du svarer! 

Svar:

Helluu Wink ;-) Jeg hadde Blackberry Bold 9780. Altså, den nyeste modellen i bold familien (som jeg synes er den beste, fordi den har tar bedre bilder, har klarere skjerm osv). Jeg kjøpte min for 5799 kr. 

Og siden mange lurer på diverse ting om den også, så kan jeg fortelle litt om den. Smile :-)

Blackberry er crackberrySmile :-). Jeg har aldri vært noe glad i mobiler, men den jeg har brydd meg mest om er blackberryen. Rett og slett fordi den var utrolig bra. Den var rask (noe som er viktig), det var aldri noe feil med den, den åpnet øynene mine for spillet kabal, og jeg likte måten man sendte meldinger på. Og tastaturet var deilig! Jeg tror egentlig blackberry er bedre enn iphone.. Eller, det kommer litt ann på hva man skal med mobilen. Hvis du liker å bruke mobilen som en morsom greie, så er sikkert iphone bedre, men på det som faktisk er på blackberryen, vil jeg tro den scorer høyere på. (Så derfor jeg skal ha iphone nå, er fordi jeg må spille papiwall, som er morsom greie.. lol). Smile :-)

Jeg mistet den i gulvet, klarte å glemme den overalt – men ingen kom inn på den, fordi man har passord på den. Det eneste den ikke tålte, var å svømme rundt i vann i 5 timer. RIP

 

Toodles! 

Heidi Alexandra
annonse:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *