Dagens kommentar

Kommentar:
jævla hore. slutt å jug om at du har snakka med Justin Bieber. Hvordan skulle du klart det? Virker ikke som om noen tror på deg. Ikke jeg heller. Du burde skjerpe deg, tviler på at han vil snakke med en stygg fitte som deg. Han er jo homo selv da, så kanskje han kunne snakka litt. Men ikke selv han som nesten er like jævlig som deg ville orka deg i lengden. du kan jo fortelle oss hvordan du fikk tak i msnadressa hvis du er så jævlig flink.

Svar:
Oi, lært deg noen nye banneord? Lol.

Jeg snakket faktisk med han, og om du (og alle andre?) ikke tror på meg, så bryr jeg meg ikke akkurat så mye om det. Prøver ikke å få dere til å tro noe som helst, så vil du ikke tro det – ikke tro det. I don’t care. Men måten du skriver på viser bare hvor utrolig sjalu du er, at jeg synes synd på deg. «Neeei, snakket hun med Justin Bieber, som jeg egentlig liker, men er sjalu på fordi han ble kjendis så fort? Neei, da må jeg skrive litt stygt om han for å trekke han ned, og siden hun var så heldig å snakke med han, må hun få en dose også,».. Jada, noen gange er jeg tankeleser ;-)

Toodles!

Ps. Flere som virkelig vil vite hvordan jeg fikk tak i adressen? :) *stolt*

Heidi Alexandra
annonse:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *