Dagens kommentar

Kommentar:

Unskyld meg men er du helt knødd i huet eller???….

Jeg er 19år, blir 20år til sommeren og har en sønn på 10mnder. han er det beste som kunne skjedd meg! Er lærling, men i permisjon nå og vi klarer oss helt fint økonomisk! vell pappaen hans som er min samboer og forlovede er også lærling da, han er ferdig som lærling til sommeren.

vi har akkurat kjøpt ett svært hus, har en sønn på 10mnder og venter barn nr. 2 i slutten av mars, og ingen av oss er ferdige med utdannelsen men vi klarer oss helt fint! vi kan nemlig priooritere, vi trenger ikke 10 nye bukser og gensre i mnd eller hårfarging annen hver uke hos frisør. vi har alt vi trenger, og vell så det! og det gjelder både oss voksne og sønnen vår + babyen i magen. Vi er verdens lykkeligste alle 3 (snart 4) og kunne ikke hatt d bedre!

ingen av disse barna var planlagte, men gud så glad jeg er for at de begge ble til. det som er egoistisk det er å ta abort når man faktisk kan klare å ta seg av ett barn. tenk å drepe barnet ditt bare for at du kun vil ha deg selv å tenke på!!

Svar:

Ung mamma = Egoistisk. Ja, selv deg. Tviler på at en lærling (med tydligvis kort og dårlig skolegang) klarer å gi barnet det som måtte ønskes. Ikke lat som.

Toodles!

Heidi Alexandra
annonse:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *