Dagens kommentar

Kommentar:
Hvorfor i helvette spiser du kylling hvis du liksom skal være veggis? Herregud du er så blåst. For pels, men mot kjøtt? Jeg kan trygt si at jeg har faens så mye imot deg. Det er normalt å spise kjøtt, og du er så dobbelmoralsk. Du spiser ikke kjøtt fordi det er å drepe dyr. Så å flå dem er bedre? HERREGUD.

Svar:
Oi, nå ble jeg lei meg. Not. For det første så er man vegitarianer selv om man spiser kylling og fisk. Eller, egentlig heter det pollotarianer, men siden ingen vet hva det er – kan man likegodt si vegitarianer. Jeg har valgt å ikke spise kjøtt, fordi jeg synes det er ekkelt å vite at jeg spiser noe dødt, ikke pga. selve slaktingen osv. Så der har du feil. 

For det andre, du er mot pels, men for å faktisk spise dyr? Eh, høres like groteskt ut for meg. 

Toodles!

Heidi Alexandra
annonse:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *