Dagens kommentarer

Kommentar:

sorry jenta mi, men den kaffen er allerede funnet opp ;) iskrem kaffe heter den ;)

Svar:
Oioioi, her er det så sterk sjalusi at jeg kan nesten ta på den! Mange skrev at den allerede finnes, men da må jeg skuffe dere. Det finnes to liknende med mokka, og sjokoladesaus, og en annen med mokka og sjokolade dryss, altså; egentlig ganske langt ifra min likevel.  Så jo, jeg fant den på, og den er like god som de beste kaffene. Au, truth hurts! Eller hva? 

Kommentar:

Er faktisk ikke alle som har 2 måneder ferie. Hvis det er i nærheten av Carl Berner du bor så syns dem kan jobbe å stå på som faen slik at dem blir ferdig der oppe. Ser faen ikke ut.

Svar:
ÆSSSSSJ! Selvfølgelig bor jeg ikke i nærheten av Carl Berner. Bor man der, har man ikke noe liv. Iaf ikke et godt et. Er glad jeg aldri er der, for du har rett: «Det ser faen ikke ut». Vestkant er mye bedre bby!

Toodles!

Heidi Alexandra
annonse:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *