Min perfekte kjæreste

1. Han respekterer meg
Det er veldig viktig at han respekterer hva jeg har gjort før, de valgene jeg tar og hva jeg har lyst til å gjøre med livet mitt. Han kan selvfølgelig si sin mening, så lenge han respekterer at det til syvende og sist er jeg som tar de valg som anngår meg.

2. Han inspirerer meg
Han har tro på at jeg kan klare det jeg går inn for, og inspirerer meg til å gjøre ting jeg ikke trodde jeg kunne. På grunn av han har jeg lyst til å være en bedre versjon av meg selv.

heidiandre1

3. Han er trofast
Uansett hva som skjer, så er det bare meg han har lyst til å være sammen med. Utroskap er ikke engang i tankene hans, fordi han ikke ser poenget med å spise kebab på byen når han har en biff som venter hjemme.

4. Han er omtenksom og er ikke redd for å vise følelser
Uansett om det er meg, familien hans eller andre nære det gjelder, så bryr han seg og vil alltid være der for de som betyr noe for han.

heidiandre3

5. Han er morsom å være med
Det spiller ingen rolle om vi ser film, går tur, er på ferie, spiser ute, trener – han er den som alltid er morsom å være med selv om det egentlig ikke skjer noe spesielt. Bare det at han er der, gir meg en behagelig følelse. Vi kan finne på tullete ting som å kaste mat på hverandre og le av det, uten å føle oss som to fem-åringer.

6. Han får meg til å se stjerner
Han vet hva jeg liker og får meg til å føle meg komfortabel når vi har sex. Det er viktig for han at jeg også har det godt, og han ser meg inn i øynene og hvisker ting inn i ørene mine mens vi begjærer hverandre.

heidiandre4

7. Han gjør det lille ekstra
Når vi ikke har sett hverandre på en liten stund gir han meg et ekstra langt kyss for å vise at han har savnet meg. Han gir meg bamseklemmer fra tid til annen slik at jeg skal føle meg elsket. Iblant tar han med en liten ting han så i butikken til meg, bare fordi han tenkte på meg da han så den. Han kiler meg på armen mens vi ser på film, fordi han vet hvor mye jeg elsker det. Han masserer meg frivillig hvis jeg har hatt en slitsom dag, fordi han synes jeg fortjener det. Han åpner døren for meg og skyver ut stolen min, bare fordi han vet jeg kan være litt «old-fashion» – og at jeg elsker romantikk.

8. Han holder ut med Heidi the tornado
Selv om jeg er så sur at jeg kaster skoene mine i veggen, så går han ingen steder. Han snakker meg ned og forteller senere om hvor «sexy det er når jeg er sur». Når jeg ikke gidder å svare, så begynner han å kile meg bare fordi han vet at jeg kommer til å le – fordi han vil at jeg skal være glad, og han vil være med meg.

heidiandre5

9. Han lar meg bruke hans ting
Jeg får lov til å sove i t-skjortene hans, fordi han vet at jeg synes de er behagelige. Når jeg skal på reise og vi ikke får sett hverandre en liten stund får jeg ta med genseren hans som jeg kan sove i, slik at jeg kan føle lukten av han. Hvis vi er på tur og jeg gikk ut for truser den siste dagen, synes han det bare er søtt at jeg må låne boxeren hans.

10. Han er min aller beste venn
Hvis dagen min har vært kjip vil han alltid høre om det. Hvis noe bra har skjedd er han den første jeg vil fortelle det til. Vi kan ta ansiktsmaske og gå i koseklær sammen uten at jeg skal føle meg stygg. Vi ler sammen. Han er min aller kjæreste venn, og den perfekte kjæreste.

Heidi Alexandra
annonse:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *