Dronning Elizabeth + Human hunting

Advarsel: Innlegget inneholder konspirasjonsteorier. 

Har du noen gang lurt på hva de kongelige gjør på fritiden sin, bortsett fra å klippe røde tråder? Kanskje det er en grunn for at de liker å klippe røde tråder slik at ingen andre skal se sammenhengen? 

I følge en konspirasjonsteori skal dronning Elizabeth, Pave Francis, eks pave Ratzinger og en rekke flere royale mennesker være eliten av en gruppe som kaller seg «The Ninth Circle» som skal være en slags kult hvor de kidnapper barn og unge, doper de ned, kler de nakne, voldtar de, for så å slippe de ut i skogen hvor de blir jaktet på. Human hunting.

Det høres katastrofalt feil ut å nevne dronning Elizabeth og human hunting i samme innlegg, men igjen: Hva vet man egentlig? I følge en rekke artikler skal dronning Elizabeth og prins Phillip ha blitt dømt skyldig i en hendelse som skjedde 10. Oktober 1964. Hendelsen gikk ut på at ti barn ble kidnappet fra en Katolsk skole i Kamloops British Colombia.

Skjermbilde 2015-02-01 kl. 21.13.49

En tysk psykolog ved navn Toos Nijenhuis skal ha havdet at hun som 4-åring skal ha sett pave Ratzinger, faren til dronning Beatrix, tyske konprins Alfrink Benhard og en og en tysk katolsk korporal drepe. Hun skal ha sagt: “I saw the former Pope Joseph Ratzinger murder a little girl (…) It was at a French chateau in the fall of 1987. It was ugly, horrible and didn’t happen just once. Ratzinger and Bernhard were some of the more prominent men who took part.”

Det har vært en rekke øyenvitner til disse human hunting «parties»-ene, hvor flere har hevdet at de, sammen med flere andre barn, ble voldtatt og noen ble drept. De avdøde guttenes peniser skal ha bli kuttet av for å ha blitt brukt som et trofé. Flere av disse hendelsene skal ha tatt sted hos den Nederlanske dronningen Beatrix sitt palass.

«In 2004 I was an involuntary witness to torture, rape and murder sessions of drugged children performed for a group of high ranked people of the Netherlands. I was taken to a hunting party in Belgium close to Brussels where I saw two boys and a girl ages 14 to 16, hunted and killed by global elites. The human hunting party was heavily guarded by the Netherlands Royal Guards. I was told that King Albert of Belgium was present.” Skall en kvinne ha sagt til retten.

Skjermbilde 2015-02-01 kl. 20.41.53
H
er ser vi paven kysse en liten gutt. Finner det noe upassende av en pave å gjøre noe slikt?

I Irland, Spania og Canada skal det ha blitt oppdaget 34 massegraver med barn i. Disse massegravene skal ha blitt koblet til «The Ninth circle». Den største av gravene skal ha blitt funnet i Brantford Ontario hvor rester av barn ble identifisert før den katolske kirken, Det engelske kongehuset og den kanadiske regjeringen stoppet de profesjonelle arkeologene i etterforskingen.

Jeg begynte å lure på hvorfor jeg ikke hadde hørt noe om dette før, men når jeg tenker over det er det ikke spesielt rart. Hvor mye blir ikke skjult av media? Spesielt når det er snakk om de kongelige. Det er jo faktisk slik at de kongelige ikke kan bli straffet.

Videre så leste jeg også noe om at Ratzinger skal ha jobbet for SS og at både han og prins Alfrink Bernhard skal være nazist-sympatiserende. Dronning Elizabeth sine to livvavkter skal være straffedømte kriminelle pedofile. Og da spør jeg; Hva får en dronning til å ha to pedofile som noen av sine nærmeste?

Dette trenger ikke å være sant, men jeg skal helt ærlig innrømme at jeg synes det virker rart om det ikke er det. Det foregår visstnok en rettsak nå om det hele, hvor de skal ha en rekke vitner og derfor vil rettsaken vare et helt år fordi det urette som har blitt gjort er såpass stort og over femti tusen barn skal ha blitt savnet.

Hvis du vil lese mer om det, noe som er mer konkret enn det jeg skrev så kan du sjekke ut:
http://childabuserecovery.com/european-royals-killing-naked-children-for-fun-at-human-hunting-parties/#.VM6KTothc7w
http://wearechange.org/satanic-cult-global-leaders-murdering-children/

Heidi Alexandra
annonse:

En kommentar til “Dronning Elizabeth + Human hunting

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *