Endelig har jeg lepper igjen

Som vi alle ser (haha) så har jeg jo forstørret leppene .. Igjen! Denne gangen tok jeg 1 ml, sist tok jeg 0,5 ml. Sist brukte jeg juverderm som filler, denne gangen brukte jeg teosyal som filler. De siste dagene har jeg egentlig freaket ut bittelitt fordi leppene mine har vært så harde. Try to kiss with lips hard as stone. Haha. Ikke bra. Tenk om de skulle forblitt sånn liksom. Men da jeg våknet opp i dag var de blitt så nye mykere! Nesten tilbake til samme myket som de hadde. Om enda et par dager er de sikkert helt bra. Fjoh! Skal si jeg var redd de en liten stund. Men nå hår det braaaa !!!! Wihuuuuu:))) kan si hva jeg synes om filleren bare den får noen dager til på seg.

Heidi Alexandra
annonse:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *