Er det greit at menn også faker orgasme?

Et tema som sjeldent ser dagslys er at menn ”faker” orgasme de også. De fleste kvinner ville nok rynket på nesen om de fikk vite at så mye som en fjerdedel menn har latt som de har fått nytelse. Likevel er det ingen hemmelighet at kvinner faker orgasme. Så mye som annenhver kvinne har latt som om de har oppnådd denne fantastiske følelsen som strømmer igjennom kroppen. Med tanke på at det er nokså akseptert at kvinner ”faker” orgasme, er det da greit at menn også ”faker”?

Mens vi kunne laget en latterlig liste av alle unnskyldingene til kvinner for å slippe sex, er det oppsiktsvekkende hvis en mann sier nei til sex. Det er forventet at han skal være klar hvert eneste sekund, og dette kan gjøre det vanskelig for han å si nei. Han vil absolutt ikke såre partneren sin på noen som helst måte, og sier han nei går kvinner raskt til konklusjoner som at han ikke lenger finner henne attraktiv eller at han er utro.

På den ene siden har spesialist i klinisk voksenpsykologi, Peder Kjøs sagt En av de fantastiske gavene vi har er at vi er forskjellige både i tenningsmønster og hva vi trenger for å komme seksuelt. Det gjør at kommunikasjon er en forutsetning for å skape god sex og nytelse med en partner” dette sa han til nettsiden kk.no i vinter. Det å late som bare for å unngå å såre partneren er derfor ingen god idé i lengden, med tanke på at det å være ærlig om hva som får en til å komme gir et bedre sexliv og et bedre samliv.

På den andre siden så maser kvinner om at de vil ha likestilling, men når det kommer til sengekos er det mannen som stort sett har alt presset på seg. Hvis han ikke får henne til å komme blir han automatisk stemplet som en dårlig sexpartner. Dette er et rykte menn flest vil unngå, og da jobber han mye for at hun skal komme. Hvis en mann holder på lenge har det seg slik at penisen mister litt av følelsene og derfor er det vanskelig å komme. Da er det lett å ta den enkle utveien; å fake, rett og slett for å ikke miste stoltheten sin eller skape misforståelser.

Skjermbilde 2014-10-21 kl. 22.19.21

 

Det å bare ville unngå å såre partneren sin er omtenksomt gjort av mannen, og det er ikke for å være slem at han ”faker”. Det er viktig at en mann kommer fordi sex styrker forholdet, men det å fake en gang iblant skader ingen, og heller ikke forholdet – så lenge hun ikke finner det ut.

Heidi Alexandra
annonse:

2 kommentarer til “Er det greit at menn også faker orgasme?

  1. Flott skrevet! Kjenner meg igjen i alt du skriver.. :) Legger nok litt for mye press på kjæresten min ja, desverre :-/

  2. er hodet ditt riktig påskrudd ? altså.. du kjenner fort om gutten faker en orgasme eller ikke..
    dessuten er det vanskeligere for han å fake enn det er for dere jenter.
    du kan umulig ha hatt mye sex, så jeg tror virkelig ikke du skal uttale deg om sånt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *