Face ink

Jeg tatoverte øyenbrynene mine i mars i fjor, og jeg vet mange har delte meninger om å tatovere seg i ansiktet, men det er den beste investeringen jeg noen sinne har gjort.

Jeg la meg under nålen på en liten og søt klinikk på Majorstuen i Jacob Aalls gate (skriver navnet når jeg husker det, trenger litt kaffe først hah). Da jeg kom dit var jeg veldig redd for at det skulle gjøre grusomt vondt, men det gikk utrolig nok helt smertefritt for seg. Dagene etterpå var brynene mine nesten helt sorte, men jeg følte selv at jeg nesten så litt bra ut i de altfor mørke brynene. Fargen ble svakere etter en stund, og øyenbrynene mine hadde aldri sett så bra ut. Ingen tror at jeg har tatovert øyenbrynene mine hvis jeg ikke sier det, og det gjør sminkerutinene mye lettere. Øyenbrynene mine er naturlig veldig blonde, noe som ikke kler meg i det heletatt, så å få en permanent farge på de var helt supert.

IMG_0261

 

Her hadde jeg bedøvelse på, sykt sexy. 

IMG_0386

To dager etterpå (?). De ble lysere, men syntes egentlig jeg kledde så mørske bryn pittelitt.

Nå må jeg fylle på igjen, siden de forsvinner mer og mer hele tiden – but gurl, it’s worth every penny. Jeg må bare få booket en time, og NEI, jeg vil ikke ha time til høsten. Det virker som om det har blitt veldig populært, fordi det er veldig vanskelig å få time før … ja, faktisk før det har gått en evighet.

Heidi Alexandra
annonse:

10 kommentarer til “Face ink

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *