FUCK YOU, T-SWIZZY

Taylor Swift er en person jeg virkelig forguder, og jeg må faktisk si at det sårer meg dypt at hun må ødelegge livet mitt på den groteske måten hun nå har gjort. 

Som dere sikker har fått med dere har hun fjernet alle sangene sine fra spotify, og hva skal jeg gjøre når jeg sitter alene på bussen da? Høre på One Direction? Well, I don’t think so. En tragedie har virkelig rammet spotify, og jeg ser nesten ingen grunn til å være medlem på spotify lenger.

Det finnes typ ingen jeg liker så godt som Taylor Swift. At all. Hun har så bra tekster at jeg aldri går lei, jeg blir heller (mildt sagt) avhengi av sangene hennes (som beskriver hele livet mitt.. Når det kommer til gutter). Så, kjære spotify: BETAL HENNE LITT GODT SLIK AT JEG HAR NOE Å HØRE PÅ. PLEASE!

Vet ikke om dere har hørt det nye albumet hennes, 1989, men om dere ikke har gjort det så bør dere kjøpe disse sangene:
– Out of the woods
– Blank space

Hvis noen er like deprimerte som meg over dette så kan jeg tipse om at en eller annen fyr som heter Taylor Ward har mange cover av henne ute på spotify. Ikke like bra, men teksten er der fremdeles.

Skjermbilde 2014-11-11 kl. 17.21.19

 

Losing her was blue like I never know,
Missing her is dark gray all alone,
But loving her is BURNING RED

 

 

Heidi Alexandra
annonse:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *