Hair talk.

Som jeg skrev for noen dager siden har Jacob fikset håret mitt. Det ble suuperfint, og han fikk bestått på testen! Wohoo! Det ble ikke så mørkt som jeg hadde sett for meg, fordi min naturlige (vinterfarge, no sun) er en 8-er.. Hvis det sier dere noe som helst. Det er iaf en blond farge, derfor blir det dumt for meg å farge det mørkt slik at jeg får lys ettervekst. Det er jo utrolig slitsomt å farge håret every second week. 

Det var en stund jeg nesten ikke engang gadd å børste håret mitt fordi jeg var så himla lei av det, men nå som jeg har blitt storfornøyd så har jeg kommet tilbake til hårrutinen min, som betyr at det blir mye kur og bra produkter. Jacob klippet også tuppene mine, så håret mitt kjennes utrolig friskt ut!

Dårlige bilder, I know, men lyset på badet mitt er så dårlig at jeg ikke kan sminke meg der engang. Anyways:

IMG_3172

Det her er noen billige produkter som kostet mellom 10 og 40 (?) kroner tror jeg. Testet de vel i grunn ut bare for å sjekke om det finnes superbillige og bra produkter. Svaret er dessverre nei. Eneste disse produktene gjør for håret er å gjøre det rent og å gi håret en bedre lukt en «hodebunnlukt».

Så, over til mine bebiser:

IMG_3175 IMG_3179

Den gule fra Loréal har jeg nettopp kjøpt nå har ikke fått testet den ut enda, så derfor er min favoritt (for now) den lilla fra Pureology. Den gir mitt tørre hår næring og balsamen lukter mint, og gir den forfriskende følelsen man får i munnen av minttabletter, bare til håret! Utrolig deilig. Den lille flasken fra Redken på bildet er en prøve på en kur jeg fikk da jeg klippet håret. Den er også utrolig bra til mitt tørre hår, hvis noen skulle lure på det. Før pleide jeg å bruke den samme shampooen som kuren er i serie med, og en grønn balsam fra Kerastase. Shampooen luktet chai latte. Jeg sverger til de produktene enda, bare synd jeg ikke har mer igjen. De er vel mine all time favorite produkter.

IMG_3087

 

Også et lite bilde som bevis på at jeg, JEG, klippet håret mitt. Jeg hater virkelig å klippe håret så jeg må nesten bevise det for meg selv. Jeg har spart så lenge at hver millimeter teller. Haha.

 

Heidi Alexandra
annonse:

En kommentar til “Hair talk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *