Hipp hipp hurra

17. mai er uten tvil den beste dagen i året. Til og med bedre enn julaften, og bursdagen min – selv om det er da jeg får gaver. På grunnlovsdagen er alle så glade og fulle, så det blir såklart årets største festdag. 

Jeg startet dagen med champagnefrokost hjemme hos Lars, og etter det prøvde vi oss egentlig på en bar-til-bar runde. Det failet kanskje litt, men who cares. Fulle ble vi uansett, og med den gjengen blir det alltid moro. Jeg ble riktignok ikke kastet ut av noen steder, men hehe, en kompis av meg (no name!) ble vel kastet ut fra de fleste utestedene. Sykt teit egentlig, med tanke på at han bare er snill når han er full. Hva er problemet da liksom.

IMG_1471

IMG_1524 IMG_1526

IMG_1476 IMG_1481

Legg merke til at vi ikke vet hvor kameraet er. HAHA! Loveuu booboo.

IMG_1505

Etter det dro jeg til Drøbak for å fortsette festen. Jeg var altså så full på bussen at jeg tør nesten ikke tenke på det. Jeg vet jeg satt og drakk alkohol fra en kopp fra deli eller noe, ved siden av en gammel mann. Jeg vet veldig godt at jeg sovnet på bussen, men bortsett fra det er det litt blurry. Har et bittelite minne om at jeg veltet koppen min på dressen hans, men håper det var en drøm. Wææ. Hvis noen lurte, så klarte jeg selvfølgelig ikke å gå av bussen på den holdeplassen jeg skulle av. 

Videre var det sykt koselig. Vi satt på en eller annen pub og drakk mer. Klarte til og med å skaffe en gratis shot tequila fra bartenderen. Yes, score! Borgertoget kom, det gikk, og vi dro videre på vors, hvor jeg faktisk vant en runde poker. Jippi. Etter det dro vi på fest, men den har jeg store tanker om å utelate fra bloggen ;-)

IMG_1509

 

Heidi Alexandra
annonse:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *