Hos tannlegen, helt spontant

Helt random fant jeg ut at jeg ville til tannlegen. Altså, det er kjedelig her, og jeg kommer meg ikke hjem før i morgen, så why not? Fikk time hos en tannlege som skal bleke + fjerne reguleringsstangen jeg har bak tennene mine. Så nå venter jeg på tur. Æææ, noen gang nevnt at jeg har tannlegeskrekk?

Som liten elsket jeg å være hos tannlegen, fordi jeg fikk lov til å spytte. Haha. Men etter tanntransplantasjonen fikk jeg seriøst tannlegeskrekk. 18 sting i munnen. Mmmmm.. Ikke så deilig. Derfor står den ene tannen min feil vei. Like morsomt hver gang at alle tannleger bare «ehm… Du .. Eeeh… Du har en tann som står feil vei…» haha. Well, tell me something i don’t know!

Heidi Alexandra
annonse:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *