annonse:

7 kommentarer til “I DID IT!!!

  1. Du passet det kjempebra!

    Jeg må bare si noe, jeg har fulgt med bloggen din i alle år (Skal innrømme at jeg har ikke likt deg like godt alltid.) og du er en fantastisk jente! Jeg beundrer deg så sterkt for at du står for dine meninger! Jeg trodde bloggen din var borte for alltid, men så tenkte jeg at du kanskje hadde byttet bloggplattform. Du aner ikke hvor glad jeg ble når jeg fant ut at du forstatt blogger! :D Stå på Heidi, du rocker!

  2. Du var søt. Nå ser du bare ut som alle andre. Problemet er at gutter legger ikke merke til en hvis man veier 5 kilo eller mer over normen. Vekt er avgjørende for hvordan andre oppfatter en.
    Jeg mener ikke å høre ondskapsfull ut, men… Du var søt før. Nå ser du bare… «Helt vanlig» ut… I mine øyne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *