I går kveld haha

Vi skulle grillen går kveld hos en venninde av meg, og mmm. First og all, Kristin er grillmester. Omg, så godt! Second, er jeg venn med gutter eller jenter? Hahaa, neidA bare tuller. Men de sier så mye grovt at jeg blir satt ut, og tenk dere dette med litt alkohol i tillegg haha. Huff. Sykt lol da. Anyways. Vi skulle bade i bassenget til venninden min, chille og snakke, men heheh. Ja. Glem det btw. Btw.. Helt random laget jeg og Caro browniedeig også spiste vi bare deigen? Ja, det er jo nesten bedre enn selve kaken da men, kanskje ikke akkurat sunt.

Da jeg kom hjem klarte jeg å falle ned hele trappen, og benet mitt er ute av drift. Blått. Vel, jeg ender alltid opp blå. Lurer på hvorfor.. Haha nei egentlig ikke. Og jeg tok sååå mange bilder i går (gjør aldri det?!) men de egner seg egentlig ikke for Internett.. Haha. Boohoo. Whatever.

Heidi Alexandra
annonse:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *