Illuminati trender på google

Etter at jeg og Aurora filosoferte om verden satt de fleste med et smil om munnen og tenkte for seg selv at vi måtte være dumme. Vel, med fare for å være litt klisjé; Den som ler sist, ler best. 

Det at jeg ikke hadde hørt om Permuda Bermudatriangelet kan jeg ærlig nok innrømme at var et lite blondt øyeblikk, men når det er sagt så hadde vi rett i alt vi sa. Dette sier Side2: »

Det er, som Heidi sier, ingen myte. Organisasjonen ble grunnlagt i 1776, og var i starten populært. Åtte år etter grunnleggelsen ble Illuminati derimot forbudt, men mange hevder den eksisterer den dag i dag.

Blant annet har flere forfattere hardnakket hevdet at den fremdeles eksisterer. Og president Obama er av flere konspirasjonsteoretikere knyttet til organisasjonen, – ikke bare av rosabloggeren.

Trekanten med øyet i, som jentene snakker om, (som de blant annet mener tyder på at Jay-Z er medlem, ettersom han lager en trekant med hendene) – er også vanlig å referere til som et tegn på Illuminati.» (http://www.side2.no/underholdning/er-du-smartere-enn-paradise-jentene%3F/5183625.html)

Etter samtalen fikk vi Illuminati til å trende på google, og da må jeg spørre: Er det vi eller alle andre som er uvitende? Vi brukte ikke google for å finne fakta ;-) 

Skjermbilde 2014-04-02 kl. 21.10.35

En dag skal vi også joine Illuminati! Haha, neida. Eller?

Heidi Alexandra
annonse:

10 kommentarer til “Illuminati trender på google

 1. seriøst, hvorfor måtte du gå ut??!! :( kommer du inn igjen?? skikkelig dårlig av de andre…

 2. Det er så jævlig bra at Ole var med på å få ut Heidi og gjorde narr av henne når han skrev »hadet bloggen» ellns på lappen, og at Heidi stemte på han, også ryker han ut neste dag. LOL <3

  Digger deg Heidi <3 Nå håper jeg at Ann Marielle og Nicolai får ut de pissmeggene, de er jo de eneste med etikette. Jeg heia på Aurora på starten, men synes det er så irriterende når hun gjentar et spørsmål hver gang hun svarer.

  F.eks ''angrer du på at du meldte deg på Paradise Hotel?''
  ''nei jeg angrer ikke på at jeg meldte meg på Paradise Hotel''

  Gud, det går da an å svare kortere enn det der? Når hun snakker så flekker hun også sykt med tennene Hei se på tennene mine de er kritthvite!

  Jeg forstår at dere alle sammen blir venner igjen når dere kommer hjem igjen, men det hadde ikke jeg klart. Jeg hadde bare holdt meg til Mats jeg, og dritet i alle de andre.

 3. Jeg bare lurer … Du sa at «Lorden» var egoistisk da han valgte alle tingene til seg selv fra flaskeposten, men like før det så hadde du sittet å snakket om at du ønsket alt selv og at du ville brukt alt på deg selv… No Logic .. Hva tenkte du da?

 4. Ikke for å være frekk med deg Heidi, men det var ganske fælt å høre hva du hadde å si på tv. Ting som kom ut av munnen din ga utrolig lite mening og du virket ganske fjern. Hvis du ikke vet svaret på ting, er det bedre å si vet ikke ;) Stå på videre!

 5. Ta et par emner i statsvitenskap. Da skjønner man veldig fort at Illuminati-konspirasjonsteorien faller på sin egen urimelighet. Kan godt hende organisasjonen finnes, men det er umulig at den har betydelig innflytelse. Finnes nok av kurropsjon i verden (men faktisk veldig lite i Norge), så bruk kreftene på å ta de virkelige skurkene :)

 6. Den som ler sist ler best? Det folk lo av var at du kalte det Pentagon.
  De fleste har hørt om illuminati, var nok ikke du som gjorde det til en trend….

 7. Det stemmer at Iluminati var en frimurerlosje, dedikert til vitenskapen – som på den tiden ble sett ned på av kirken, religiøse, etc. Det stemmer derimot ikke at Illuminati har overlevd – konspirasjonsteoretikere motsier seg selv i de fleste tilfeller. Det kan godt hende at Illuminati faktisk HAR overlevd, men dette tviler JEG sterkt på. På den andre siden kan man tro det man vil. Dernest vil jeg si at «Jay-Z tegnet» stammer fra Horus’ øye fra Egyptisk mytologi og kultur (google: wedjat)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *