Jeg burde bli forsker

Noen ganger så tenker jeg over ting som ingen andre tenker over – bare fordi jeg er veldig .. Ja, fant ikke på noe ord. Men uansett, jeg har funnet ut en revolusjonerende sak. Når man er på diett, har lite energi men masse betakaroten (fra gulerøtter!) blir man mye raskere brun enn hvis man spiser fire måltider om dagen og tror man er sunn. Det er tydeligvis mye sunnere å ikke spise noe (bortsett fra gulerøtter og gelé!), i hvert fall for huden. Den blir jo brun, yay. Tynnere, og brunere. Kan man klage? Neh. 

Så ver så god, det var min lille forskning. Enjoy. 

Nå er jeg litt solbrent. Bare fordi jeg er motstander av solkrem. Au. Men after sun er greit. 

Heidi Alexandra
annonse:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *