Jeg lar dere gjette

Grr! Jeg driver å ser på Frustrerte fruer, siste episode nå. Det er igjen 10 minutter eller noe, men så pluttsleig gikk tiden ut, og jeg må vente 56 minutter for å se resten. Omg, hva er verden laget av liksom. Det er ren ondskap. Å ikke la meg se ferdig er nesten lovbrudd.

Men siden jeg har røpet så mye hadde jeg tenkt til å si resten, men nei. Jeg vil heller ha en konkurranse på det! Antar det er bedre, haha. Den som klarer å gjette hvem som er morderen får et gavekort fra headweb.no (Alle kan delta, men det er vel kulere å vinne for noen som faktisk ikke har sett det?).
Tips: Preston/Parker, underklasse, snill, ikke pen – men ikke stygg.
G00d luck.

Heidi Alexandra
annonse:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *