Jeg liker stjerneskudd

Jeg vet ikke om dere vet hva stjerneskudd er, så jeg forklarer det enkelt: Det er når en stjerne faller ned fra himmelen, og hvis man ser det, kan man ønske seg noe.

I hele mitt liv har jeg kanskje sett to eller tre stjerneskudd bare, så det er ikke så ofte man ser det. Utrolig kjipt. Fordi, hvem vil ikke ønske seg noe? Jeg vet iaf at jeg ville ønsket meg flere ønsker, haha. Neida, jeg ville faktisk ikke det. Men, siden jeg håper på å se et stjerneskudd i nærmste fremtid, kan jeg ikke si hva ønsket er, fordi da er det ikke sikkert det går i oppfyllelse.

Men, jeg vil gjerne vite deres ønsker, så, det ønsket jeg synes er a: kulest b: søtes c: meste lattis eller d: helt på trynet f: superromantisk h: klarer å gjette mitt ønske, vil få et gavekort fra headweb.no!

Heidi Alexandra
annonse:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *