København, bitches!

Gjengen på 19 tok båten til København for å feire Gabriel sin bursdag. And you know what that means? FYLLA! Det var seriøst noe av det beste vi har gjort, like ever. Hvor mange av gjengen husker turen? Haha, neida. Men jeg tror de fleste fikk i seg nok. Egentlig er det vel sånn at what happens in Denmark, stays in Denmark. I’m so sorry my fab gays, but I’ve got a blog. Men slapp av mine kjære, skal ikke sladre om alt.

Jeg skal være så snill at jeg ikke nevner så mange navn, men hva var det som ikke skjedde? Det mest lættise må vel ha vært da *** dro ned busken og flashet stumpen foran barnefamilier og alle andre som var til stedet. Han ble dratt ned fra scenen og tatt inn på et rom «Det der gjør du ikke igjen!» – og på grunn av sitt uskyldige vesen slapp han fyllearresten. Sykeste.

Første kvelden fant jeg og my gbf noen menn som var skikkelig up tight, og jeg måtte lære de å dra av seg sløyfen og faktisk være litt festlige. De var alle gift, og de var i 30-årene. Likevel endte jeg opp på nach med de, alene. Oh god. Men som sagt: De var gifte, så jeg var jo ganske trygg. Så det skjedde ingenting. Men sykt lættis likevel. Han ene av de sov da jeg kom ned, men en annen bare «Du møte hun her, så du må våkne!». Bare at han sa det på dansk da. Mitt fulle jeg er kanskje ikke så flink til å si ifra, så de andre hadde tydeligvis lett etter meg veldig lenge og til slutt konkludert med at: a) Jeg var i fyllearresten b) jeg hadde blitt med noen (som forhåpentligvis ikke ville kaste meg over bord).

Da folket våknet tok vi oss en øl til frokost og fortsatte å drikke på en gaybar som het Oscar så fort vi var i København. Oh my god. Så fort vi kom inn så sa jeg «Er dette en gaybar?!» Han bak disken trodde sikkert jeg var en big hater og sa uskyldig «vi kan heller kalle det gay-friendly.» Så fortsatte jeg såklart «Jacob, det er gaybar! Her blir vi!!» Hahah. Sånn er det å være faghag. Eller, Hagfag kan vi kalle det. Ole skulle bestille en drink og sa «Jeg vil ha en som er like søt som meg.» Bartenderen bare «Hva mener du?» Hahaha trodde jeg skulle dø av latter. Morsomste er jo at han egentlig er veldig søt.

Jeg og Ole (sikkert de fleste andre også) har blåmerker seriøst over hele kroppen. Jeg falt ned fra sengen, og jeg sov på topp. Oh god. Også falt vi på dansegulvet, i heisen, i gangen. Herregud, high heels and drinks are not a good combo.

På vei hjem fortsatte vi å feste med en gang, og jeg hadde ikke hatt tid til å sove noe som helst, så jeg tenkte at noen drinker ville vekke meg litt. 1, 2, 3, mistet tellingen og vi fortsatte med å være our fabolous self! Senere fant jeg og Jacob noen gutter fra militæret som faktisk var veldig kule. Vi satte oss med de, og fortsatte å henge med de hele kvelden. Så resten av gjengen min kom også bort. Han ene var kjempesøt og passet på vesken min mens jeg danset til og med, også snakket vi til klokken syv på morgningen. Så koselig. Tenker jeg avslutter gossipet her. However, tror vi var the talk of the ship for å si det sånn. Så legger jeg heller ved noen bilder.

IMG_0588 IMG_0589 IMG_0590 IMG_0591

Drink i begge hender har sååå blitt min greie.
IMG_0592 IMG_0593

IMG_0594 IMG_0595

Heidi Alexandra
annonse:

5 kommentarer til “København, bitches!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *