Makeup – Litt smokey!

Siden flere ville ha makeuptutorial på looken min i dag, så skal dere jo få det. Og den er veldig enkel, få farger – som passer til de fleste outfit.

Jeg liker å bruke denne looken til vanlig, men for de som bruker veldig lite sminke til hverdags (aka bare mascara), kan bruke denne type sminke til fest. 

Selve poenget er å få fokuset på øynene, og en lett måte å få det på, uten at man «ødelegger» for øyenfargen er å bruke mørke farger. Siden jeg har blondt hår, kan det bli litt mye å bruke svart rundt øynene til hverdags, men en mørkebrun farge med en varm tone. Den varme tonen er fordi det vil komplimentere min blå øyenfarge.

Ok! Over til hvordan jeg gjorde det:

– Legg en primer over hele øyelokket. Og vent i ca 30 sekunder før du fortsetter.

– Legg en hvit øyenskygge over hele lokket. Obs! Ikke la denne være for hvit, siden da kan det se veldig mye ut, med tanke på at du skal gå inn med en ganske mørk farge.

– Bruk brunfargen i globalen. Ikke ta for mye på kosten, og dus det ut ganske mye, sånn at det bare gjør globalen tydligere. Deretter går du inn med mer farge, i midten av den forige «streken» du laget i globalen for litt siden. På denne måten blir det lettere å blende inn, siden den allerede er lysebrun i «kanten» opp mot brynet og ned mot vippene, trenger du bare blende det mørkebrune inn i det lysebrune.

– Bruk den hvite skyggen på selve lokket (under globalen og ned) igjen, sånn at det kommer sterkere frem. Blend hvis du trenger det.

– Bruk den hvite skyggen også under øyet, lat som du liner øyet med en eyeline. Men det blir mer naturlig fordi du bruker skygge.

– Nå liner du øyene med svart kajal over og under øyet. På fest kan du bruke dipliner, med til hverdag blir kajal best til denne looken, sånn at det ikke blir for mye.

– Påfør mascara.

Tada! :)

Tips: Nude lips eller lyserosa med hint av brun gloss kan være fint til dette!

Heidi Alexandra
annonse:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *