Nesten som ferie

Nå skulle jeg vel ha lest til eksamen i .. 4 timer? Men nei, jeg har fått noe konstruktivt ut av tiden, i stedenfor: Ute, sol, bikini, jordbær. Der har dere dagen min. Haha, må si det er utroolig mye bedre. Egentlig så kunne jeg vel tatt med meg lesestoffet ut, men jeg satser på at jeg leser det i kveld.

Og, siden jeg nesten lovet konkurranse, blir det konkurranse. Det du må gjøre er å skrive hva ditt ferieparadis er. Syden, Hellas, Sibir, Afrika, Tunis, Frankriket, Australia, Los Angeles? Bare noen forslag.

Vinnere:
Det blir 4 kort som blir gitt ut, siden jeg er så spandabel, haha.
1. premie: 2 gavekort
2. premie: 1 gavekort
3. premie: 1 gavekort.

Heidi Alexandra
annonse:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *