NEXT STOP, PRAGUEWEEK

Vel, kanskje ikke med det samme, men jeg skal til Praha i vinterferien. Gud som jeg gleder meg. Det er nesten som en slags festival som jeg tror skal ta av til de grader. Woho! Det er første gang det arrangeres i Norge, så jeg fikk høre av en venninde av meg i Sverige som sa at jeg burde komme. Og heluu, fest, utlandet, vinterferie? Da er det faktisk ikke mulig for meg å si nei.

Jeg simpelthen elsker fest og moro. I hvertfall nå som jeg går på skole skal det bli ganske så greit å komme seg unna litt. Tror det kommer en del dansker og svensker også.. Og det har vel aldri vært en hemmelighet at svenskne er nokså flinke til å feste, så jeg gleder meg igrunn som et lite barn. Helluu, stå på kjedelige ski for så å dra på afterski, eller droppe hele ski-shittet og ha pre(ski) og after(ski). Jadda!

Hvis noen er interessert , så kan jeg fortelle dere at jeg så på nettsiden deres at man kan reise gratis om man blir reiseleder (typ, ta med klassen sin eller whoever). Da må man styre litt med promotering på facebook, men får du med deg 25 pers har du faktisk en free trip til PRAHA! ( http://www.pragueweek.no/ ) 

Heidi Alexandra
annonse:

En kommentar til “NEXT STOP, PRAGUEWEEK

  1. Kan du ikke blogge litt om hva du gjør for tiden? Går du på skole/ jobber osv? Og er du fortsatt sammen med Andre, kan du ikke lage et innlegg om hva du gjør for tiden? :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *