Party like it’s your job

Jeg er så mye på byen, at jeg burde nesten vurdere å tipse dere om hvilke steder som er bra og ikke. Men, jeg har virkelig ikke tenkt til å gjøre det. For etter så mange turer på byen jeg har hatt i Oslo, Lillestrøm.. Ja, til og med Ålesund, Ski og Drøbak, så vil jeg påstå at hvis du har det kjedelig så er det egentlig ikke stedet sitt feil. Det er A) De du er med er kjedelig B) Du er kjedelig C) På tide å vurdere mer drikke. 

Anywaysss, jeg og gjengen var ute (hvilken dag var det? går i surr!) og det gikk over stokk og stein. Vi danset ikke akkurat på bordet, det ville kanskje vært bedre; For vi endte opp med å synge karaoke. Vel, har du hørt fyllestemmen min, så vet du at det ikke kan ha vært noe annet enn ren tortur. Også fant jeg ut at jeg ville smake på absolutt alle drinkene. Gurimalla, rød, blå, grønn, gul, oransje, lilla – jeg drakk seriøst hele regnbuen gayflagget. Lille meg liksom, som alltid drikker mest på kortest tid og tåler minst. Uff. Hvem vedder en tier på at jeg ikke klarte å gå hjem?

Da jeg kom hjem fikk jeg såklart ikke av meg skoene, og da jeg omsider klarte det, klarte deg falt jeg ned i sengen i doggy-style og falt på siden, mens jeg ikke klarte å legge meg der hvor hodet skal være. Ikke at jeg husker dette, men min kjære Jacob fortalte meg det dagen etter mens han lo seg ihjel.

IMG_0436

Ja, hvis du lurte: jeg drikker aldri uten sugerør. Det er nasty.

IMG_0459

IMG_0460 IMG_0512

Heidi Alexandra
annonse:

8 kommentarer til “Party like it’s your job

 1. I saw you Heidi. You’re so sexy. Come and party at Cafe Fiasco next time. I like you Yes! You like me, Yes?

 2. Hva skjer med treningen Heidi. Du var jo så schnasen i alle fitness bildene dine.

 3. Hu trente ikke mye! Å resultate av den så kalte treninga så de fleste når hu var på idol. Big as!

  1. Åhh? Sier du det. Jeg husker at det var ikke rent lite sjelden at jeg måtte vippe en hard stake ut av buksa og løsne på presset når jeg så sexy pics av Heidi.

 4. Hello Heidi! Kan ikke du lage en liten liste over stedene du pleier å gå på?. Slik at jeg om gutta kan komme på de samme stedene, muligens bruke sjekketriks fra filmen pornopung på deg.

 5. «….jeg håper dette er en køddeblogg….ellers så gråter jeg for menneskligheten»
  Du er så tragisk at jeg nesten gråter ^^
  At du er 18 år å prater om «uteliv», tragisk i seg selv ^^ Men takk for en god latter, og at hvis jeg ser deg en gang i fremtiden så vet jeg at jeg skal holde meg langt unna !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *