Ren tortur. Litt ironisk.

I går var jeg på Furuset, fordi jeg skulle ta t-banen derfra og hjem. På grunn av ett eller annet maratonopplegg så var t-banen innstilt eller noe, og jeg måtte vente i evigheter. Siden jeg har litt problemer med iphonen min bestemte jeg meg for å gå opp til senteret der for å høre med en sånn mobilbutikk om hva som var galt (selvfølgelig må den leveres inn – igjen!), og for å få enda litt mer tid til å gå bestemte jeg meg for å gå på toalettet for å sminke meg og litt sånn. Låsen var litt mongolid, men jeg tenkte at «jaja, whatever, å bli innelåst skjer bare på film,» in that case er livet mitt en film. Selvfølgelig ble jeg innelåst. I en kjeller. Ingen signaler på mobilen. Jeeez. Døren ville ikke opp, og jeg ble helt forferdet. Det er sånne ting man har mareritt om, men som egentlig aldri skjer. Uff. Hvis du trodde det stoppet der så tar du feil. Mens jeg måtte sitte der og vente på at det kom noen fant jeg ut at jeg skulle lese på toalettdøren. Jeg går rundt med en avdød kanin som vest, og da jeg leste på døren sto det: «Pels er tortur av dyr. Liker du å bli torturert?». Kanskje jeg burde lest på døren før jeg låste? Følte det nesten som om jeg var i en «Saw»-film og måtte komme meg gjennom dette for å overleve. Haha, dramatisk tankegang .. I know. Jeg kom meg i hvertfall ut til slutt, og det var så deilig å komme seg ut av den skrekkfilmkjelleren.

 

Heidi Alexandra
annonse:

3 kommentarer til “Ren tortur. Litt ironisk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *