Sophie och jag

Har planer om å bytte ut Dolores mot en mindre hund som heter Sophie. Hun er så søt! Heheh. Har kjøpt middag til henne også, som dere kanskje ser på bildet? Hun er så tynn, så jeg tenkte at intet passer bedre for tynne hunder enn sukker. Gikk inn på mix, sammen med Sophie ofc (hehe) og i det hun koste seg med godteriet rett fra hyllen sa mannen bak kassen «Det er ikke lov med hunder!». Jeg så på ham, smilte og fortalet at hunden egentlig er kjempesnill, og spurte om jeg ikke kunne være så snill å få ha hunden der. Mannen klarte selvfølgelig ikke å si nei til meg, og jeg fikk lov til å fortsette der jeg slapp med hunden inne. Venninnden min Karin måtte fylle opp godteposen da, siden Sophie ikke kunne spise mer ut av boksene, så jeg måtte holde henne litt unna. Til slutt hadde hun en pose med heksehyl da vi gikk ut. Nomnom, gjett om hun likte det. Hehe. 

Se så søte vi er!! Synd at Karin ville ha henne for seg selv. Bohoo. I guess Dolores er glad for det. Hehe. 

Heidi Alexandra
annonse:

En kommentar til “Sophie och jag

  1. Ganske disgusting å la hunden din spise av godteriet som andre forsyner seg av. Tenk deg litt om.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *