Svar på dagens kommentar

Kommentar:

Heidi og Camila..! vet dere hva, dere er noen ufølsomme dri**sekker..! Jeg kommer og bor selv på holmlia..Tenk å si at det er IRONISK at han ble drept på holmlia..! hæ..?!…Han var en helt uskyldig gutt som ble drept på grunn av hudfargen..Og BTW, de som drepte han kom fra BØLER IKKE HOLMLIA…! Det hjelper heller ikke å si at dere disser utlendingene.., vet du hva sånne folk kalles..? Rasister! Det var også de som drepte han..! Så jeg foreslår at du tar også holder kjeft, når du ikke har en minste anelse av hva bakgrunnen av det er!!!! Det som skjedde er utrlolig trist..! Skjerp dere!

Svar:

Uuu, chill. Nå får du høyt blodtrykk.. Ikke bra. Neimen, helt serr: Før det første så er ikke Bøler så sykt mye bedre enn Holmlia uansett, og for det andre visste jeg ikke engang at han var utlending engang, så jeg siktet ikke til noe med hudfarge. Det jeg snakket om var at det ikke var noe sjokk at det var et drap på Holmlia, det er jo farlig å være der. Jeg disset ingen.. Bortsett fra Holmlia da, hahahaha.

Toodles!

Heidi Alexandra
annonse:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *