Tell a bad boy; do whatever I say.

IMG_2199

Her forleden var jeg på byen med kjæresten og noen kompiser av han. Vi drakk en del, og bestemte oss for å dra videre til et utested. Jeg hadde det igrunn ganske gøy, hvis man ser bort fra at jeg faktisk var en smule full. Når jeg har det gøy skal man aldri, jeg gjentar; aldri, prøve å gi meg en negativ vibbe, fordi jeg takler rett og slett ikke negativitet. Det er helt forkastelig at sinnatagger på alle mulige måter må gå på andre for å prøve og ødelegge deres kveld, bare fordi de har et patetisk liv selv.

Som dere kanskje skjønner så var det en eller annen taper der som stakkarslig nok ikke klarte å ha det gøy selv, og skulle absolutt prøve å krangle. Jeg er (tro det eller ei) ingen kranglefant, og han kom ikke akkurat langt. Denne (faktisk ganske store og mindre pene) taperen var visstnok en eller annen kompis av kjæresten min, noe jeg synes er underlig med tanke på at jeg stort sett liker kompisene hans.

Han kom ikke så langt, men i dét vi gikk ut av stedet på vei hjem fortalte typen min at han var en eller annen hater som rett og slett ikke likte meg. Greit nok, folk trenger faktisk ikke like meg – for let’s face it: Jeg kan være litt for merkelig for noen. Men da typen min fortsatte med å fortelle at bitchen hadde gått rundt til de fleste, inkludert ham selv, for å dra ned stemningen ved å fortelle alt mulig dumt tull om meg, så jeg faktisk svart. Jeg bråsnudde og gikk inn igjen strake veien bort til han, ga ham en knyttneve og gikk igjen. Vakten så det faktisk, men han syntes sikkert bare at kranglefanten fortjente en smell.

Må bare legge til at jeg aldri har slått noen før faktisk, men det at mr. fatso fikk meg helt enkelt til å innse at bullshit; det gidder jeg ikke.  Da blir jeg tydeligvis verdens største nigga bitch.

 

Heidi Alexandra
annonse:

2 kommentarer til “Tell a bad boy; do whatever I say.

  1. du er virkelig kul. jeg tror virkelig ikka at vaktene bare stod der å så på.. du har løyet så mye, så nå må du slutte å tro på det selv.

    du må komme med bevis for at vi skal tro deg . har fulgt bloggen din i noen år.. (nei er ikke født i 99 om du lurer )

    kom heller med hpåndfastebevis på at du har slått vedkommende

  2. Som linda skriver, slutt og lyv. For det første, vaktene sto ikke bare der om du hadde dratt til han duden, de hadde nok gripi inn for og få deg bort fra det stede!
    Å for det andre, er det noen som overhode fikk seg en på tryne så er det vell deg! Å hvorfor jeg trur det er forde du bruker nigger ordet. Du vet det Heidi at rasistiske uttalelser er jo ikke lov og bruke, men den rosa bobbla de sprekker vell nok en dag og virkligheten kommer som ett slag rett i tryne!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *