You think it, I ink it

Da jeg var ung (wow høres ut som om jeg er 80 år) så hatet jeg tatoveringer. Now, I love it! Jeg kunne aldri hatt sleeve, men jeg synes likevel det er dødskult på både gutter og jenter. For min del har jeg noen få tatoveringer i sikete som jeg har lyst til å ta innen 2016, eneste problemet mitt er at jeg feiger ut så himla fort. Ikke fordi det gjør vondt, jeg merket nesten ikke engang da jeg fikk litt ink på fingeren min, men jeg er så redd for å angre. 

Den første tatoveringen jeg skal ta er et kors, et hjerte og et anker på f-you fingeren. Rett og slett for at hvis det kommer en situasjon hvor jeg ser det nødvendig å putte frem akkurat den fingeren, er Gud på min side og vedkommende havner i helvete, bokstavelig talt. Haha, neida. Men det er typ det som er tanken.
Skjermbilde 2015-01-30 kl. 16.52.55
Typ sånn, bare at mine symboler skal være hver for seg.

Jeg og André skal også ta en kjærlighetstatovering sammen. Vet ikke helt hva vi skal ta enda, men vi har vært innom infinity-merket, men det føles ut som om alle har det (?), kyssemerket mitt på brystet hans, og hans kyssemerke på rumpen min.. Men igjen så blir det kanskje litt sånn man gjør på fylla i Spania.

Skjermbilde 2015-01-30 kl. 17.00.49

Oooog, dette kommer jeg aldri til å tørre.. Men jeg har en liten drøm:

Skjermbilde 2015-01-30 kl. 17.04.19
Jeg kjenner en jente som har sånn faktisk, og vil ikke akkurat være copy cat.. but jeez, det er så sinnsykt stilig!!!

Heidi Alexandra
annonse:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *