Tre måneder

I går hadde jeg og kjæresten min tre måneders jubileum. Det er ikke veldig lenge, men det har uansett vært tre utrolig herlige måneder.

Jeg husker så godt første gang vi snakket sammen, vårt første kyss, første gang han la armen rundt meg og første gang jeg sov hos han. Men jeg husker også vårt andre kyss, tredje, og alt etter det. Jeg husker så utrolig godt en gang jeg hadde vært på byen med vennene mine. Jeg var vel kanskje en smule full, men ville likevel avslutte kvelden med André. Jeg klarte å komme meg til bussen hjem til han, og da jeg gikk av bussen sto han der og ventet med en rose i hånden. Det må vel være alle jenters drøm.

IMG_2232

Jada, jada. Jeg er også en av de som hater de klisjé-innleggene på facebook hvor alle forteller om hvor bra kjæresten sin er; Men jeg kunne faktisk ikke drømt om en bedre kjæreste.

IMG_1611

Siden jeg sover hos han en del så har han vært så snill at jeg har fått halve skapet hans. Husker jeg maste og maste om å få en skuff, men så overrasket han meg med halve skapet. Hvor søtt er ikke det?!

IMG_1523

 

Tre måneder har gått veldig fort, sikkert fordi jeg koser meg sånn.

Heidi Alexandra
annonse:

En kommentar til “Tre måneder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *