Weekend i Haugesund

Sist helg var jeg faktisk i Haugesund, Karmøy. Jeg tror det var Chris (Eller Nocolai?) som kom med det geniale forslaget om at vi skulle begynne å drikke allerede i bilen, og heluu – jeg sier da aldri nei til litt prosent i det jeg skal svelge. Senere  dro vi på bursdagsvorset til Lene Angelica, siden hun fylte år, hipphipphurra.

Skjermbilde 2014-05-03 kl. 13.52.28 Skjermbilde 2014-05-03 kl. 13.52.48 Skjermbilde 2014-05-03 kl. 13.53.08

Siden Nicolai var så sinnsykt syvsover dagen etterpå, bestemte jeg meg for å banke på hos Erik for å få han med på å spise frokost. Han var allerede igang med å drikke, så jeg tenkte bare «yessssda!» og joinet lett. Etter det fikk vi liv i Nicolai og Chris også, og da var det lett dagsfylla på en eller annen brygge i Haugesund (Karmøy? Har aldri skjønt forskjellen.. haha!)

Skjermbilde 2014-05-03 kl. 13.58.48 Skjermbilde 2014-05-03 kl. 13.59.03

Politiet som skjører rundt i den byen er litt irriterende. Man måtte serr gjemme alkoholen sin hvert 15. minutt. Alle andre steder er det da bare å drikke på.

Sorry Erik, what happens in Haugesund stays in Haugesund, men litt dirt må det jo nesten komme: Jeg vet ikke helt hva klokken var, men som dere ser på bildet kan jeg tenke meg at det var typ 14. Erik skulle på «toalettet» og stakkars den som skal vaske de toalettene der. Oppkast. All over the place. Hahahah.

Senere på kvelden var det selvfølgelig byen, og da var det igrunn bare å gå mad hard all day and mad hard all night. Jeg, Simone og Jeanette fikk faktisk en lapdance hver. Vet ikke hva de tenkte men jeg følte meg sykt niggaboss. Heluu, som jente pleier man å gi, ikke få. Sykt kult.

Skjermbilde 2014-05-03 kl. 14.05.40

Hvis noen lurer på hvordan kvelden endte, så kan jeg si det på denne måten: Du vet du har hatt en crazynight når du ender opp på krykker dagen derpå. Jeg måtte jo selvfølgelig på legevakten, fordi foten min ble seriøst helt ødelagt, Jeg vridde meg  i smerter og spiste Paralgin forte med begge hendene. Haha, da har jeg opplevd det også. Jeanette var såå snill som fulgte meg til legen, røntgen osv.

Kirurgisk poliklinikk: Hva heter legen fra legevakten?
Jeanette: Jeg vet ikke, men han var utlending.
Heidi Alexandra: Sikkert Mohammed. (Jeg var veldig fjern, hadde fått i meg 3 paralgin liksom).
Kirurgisk poliklinikk: *Ser navnet på henvisningen* HAHA, ja, han heter Mohammed.

Skjermbilde 2014-05-03 kl. 14.05.51

 

 

Heidi Alexandra
annonse:

7 kommentarer til “Weekend i Haugesund

 1. Slank trynet ditt. Heller svart en oransje/rosa som deg. Er du halvt hamster, siden du har stappa mat i kinna….

 2. Haugesund og Karmøy er to forskjellige steder, Karmøy er en øy ved siden av Haugesund, så det heter ikke Haugesund der, enten så var du i Haugesund eller så var du på Karmøy, for det er ikke samma sted! Jeg bor i Haugesund og vet dette

 3. Hei Heidi:)

  Du var både på Karmøy og i Haugesund. verden er et lite sted gitt.
  Jeg kan jo fortelle deg det at Erik kasta opp hele kvelden. Overalt. Jævlig for de som måtte tørke det opp ja. Jeg kom rett inn på toalettet etter Erik spydde ut over HELE toalettet på utestedet dere var på om kvelden. på 1866. VEMMELIG! Ble sinnsykt kvalm av han etterpå. Hva me å kaste opp i toalettet som normale folk?
  Du gikk ifra skona dine forresten, rosa H&M sko.
  Ps: Carlsberg til frokost. e det lov på offentlige steder da? Trodde det var regler for sånt.
  Peace and love. Du er veldig søt;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *