Yo bit*hes and bast*rds

Jeg vil bare fotelle at dietten nå er over. Etter skolen i dag hadde jeg så godt som holdt ut tre uker med diett (noen unntak. Spiste litt godteri tre ganger). Er utrolig stolt av meg selv. Liksom, hvem av dere andre hadde klart det liksom? Ingen? Yeeh, tenkte meg det ja.

Faktisk hørte jeg på reklame for to sekunder siden at flere yngre må ta fettsuging pga for mye fedme. Eller noe sånt noe. På tide Norge skjerper seg, vi kan jo ikke bli som de i Amerika. Til tross for at jeg faktisk liker Amerika. Men jeg tenker liksom bare; hvorfor ikke lage noe man bruker før man legger seg, som man stikker inn i magen og det suger ut fett. Så kunne det blitt like normalt som å pusse tenner. Da hadde vi blitt herlige og ikke hadde måttet tenke over dietter osv. Jaja. Jeg er iaf stolt jeg klarte det.

Bilde av meg fra i går. Uten solpudder, siden dere elsker det.

Heidi Alexandra
annonse:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *