«You are like my own personal brand of heroine «

I morgen er det premiere på «Twilight – eclipse», og selvfølgelig skal jeg se den. Nå har jeg gått å gledet meg til den i kanskje en hel måned.. Helt siden jeg så twilight for første gang. Egentlig ville jeg på førpremieren i dag, siden jeg trodde at Robert kom til å være der, men siden det bare var en random varulv, kan jeg vente til i morgen. Haha, alt for kjekke Robert Pattinson.

Siden det er den tredje filmen i morgen, skal jeg ha en konkurranse nå, som avsluttes klokken tolv i kveld/natt. Da kan man vinne to headweb gavekort. Da kan du se Twilight og Twilight – new moon sånn at du får frisket opp filmene, eller du kan se to andre filmer hvis du vil det.

Skriv din favoritt-twilight scene, replikk eller rolle/skuespiller for å være med!

Heidi Alexandra
annonse:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *