You´ve got a smile that could light up this whole town

Jeg og kjæresten min var på en superkoselig ferie her forleden i Kefalonia i Hellas – kjærlighetøyen, u know. Det var virkelig deilig å slappe av litt, sole seg og bli litt shitta sammen. 

IMG_1808

Det var utrolig gøy fordi så søt som han er oppfylte han en del av «fantasiene» mine. Typ, når man leker «jeg har aldri» også er det bestandig noen som absolutt må komme med påstanden «jeg har aldri nakenbadet». Alle drikker, og det å vite at jeg trolig er den eneste som aldri har gjort det har ført til at jeg har levd på en livsløgn om at jeg har gjort det – sånn at jeg kan drikke på akkurat den påstanden jeg også. Bortsett fra akkurat den løgnen der, er jeg igrunn ganske ærlig, men ja.. Nå kan jeg være ærlig på den også, for å si det sånn. Vi vandret ned til stranden på natten. Det var så bekmørkt at det eneste vi kunne se var lyset fra restauranten langt borte mot enden av standen, og de klare stjernene på himmelen. Vi holdt rundt hverandre og gjorde løgnen min til virkelighet. (dot dot dot).

IMG_2124 IMG_2046

Jeg har heller aldri kjørt en scooter, eller sittet på for den saks skyld, men nå har jeg faktisk fått prøvd ut det også. Vi leide en scooter der nede som det stort sett var André som kjørte mens jeg satt på, men den gangen vi nesten kjørte rundt hele øyen ble det til at han satt bakpå, og jeg faktisk kjørte. Og ja, hvis noen lurte så var jeg ganske så flink. Vi hverken krasjet eller falt av, haha!

IMG_1975 IMG_1956

 

Du er best, babe.

IMG_1934

Heidi Alexandra
annonse:

2 kommentarer til “You´ve got a smile that could light up this whole town

  1. har DU fått deg kjæreste ?
    unnskyld at jeg spør, men han har vel ikke grå stær elns ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *