Om Meg

Jeg heter Heidi Alexandra og bor i Oslo. Jeg ble født i januar ’94.
Som person er jeg snill, utrolig hyggelig, søt og morsom. Noe jeg elsker er å dra ut med venner, pusene mine er søte.

Jeg bryr meg stort sett lite om hvordan andre synes jeg skal være, og tør å være den jeg selv er. Derfor har jeg det ofte med å gjøre veldig spontane ting og veldig mange pinlige ting, men; that’s life.

Mange vil si jeg lever drømmelivet, andre vil si jeg lever i en boble. Vel, jeg vil si jeg lever mitt liv: rosa, venner, Hello Kitty, sang&dans, klær, sminke, sko, vesker, tilbehør, mote, Chanel, skjønnhet, speil, party, shopping, Louis Vuitton, HeidiAlexandra, kamera, blogg, gutter, bleking, negler, Gucci, soling og en stor posjon nyting av liver. Der har du meg, Barbie.

Pusspuss!

30 kommentarer til “Om Meg

 1. Vision
  Vår visjon er ganske enkel – vi jobber hver eneste dag for å hjelpe folk med å leve bedre liv. Vi oppnår vår visjon ved å hjelpe folk overalt med å oppdage deres potensiale og oppnå deres mål ved å tilby bedre produkter og muligheter for fremtiden, og ved å dele generøst med det globale samfunnet.

  Vi er stolte over vår forpliktelse til «business excellence», over vår omsorg for folk og deres samfunn, og vår bekymring for miljøet, og det er svært viktig for oss å gjøre det som er riktig istedenfor å bare gjøre det som «fungerer».
  Beskrivning
  Better business for a better world.
  Connecting principle and profit to build socially responcible businesses

 2. Er dette livet? Det du betrakter som livet, er helt tomt. Ta et hint, du har ingenting på en scene å gjøre.
  Ser du uttaler i går at du har satt livet på vent, for å bli berømt. Da må du sitte på vent hele livet.
  Tror du skal satse på skolen igjen.Skal du leve av en blogg, så bør du iallefall skrive rett.
  Hva gjør du om 5 år? Da er dine venner ferdig med skolen. Skal du fortsette med å posere orange foran et glass, og publisere flatfyllbilder? Det er ikke blogg du har. Det er en oppdatering med dumme bilder av deg selv og venner med et glass.
  Du sier du vil fortsette med sangen. Hallo….ta et hint, du eier ikke talent. Din mor har nok rett, hun kan ikke vise seg ut om du satser på sang.
  Om du ikke har evnene til å vurdere hva du skriver, så få noen til å hjelpe deg.

  Se på hva du skriver, se på bilder. Tenk deg 10-15 år frem i tid. Er dette noe du vil være stolt av?
  Kan du svare ja på det, så bekrefter du bare at du sitter fast i en 12 årings tankegang

  1. Helt enig med Alex! jeg blir rett å slett flau på dine vegner. Du oppfatter kansje livet ditt som spennende og flott, men det er jo bare idiotisk! Du har jo ikke peiling i det hele tatt på hva livet dreier seg om! sminke, klær, mote, fyll å tull, patetisk! det er en del av livet vårt, en pitteliten del, av oss som faktisk står opp klokka 6 hver dag, jobber 8 timers dager, drar hjem, hvor vi har ansvar med famile, barn osv! Står foran speilet å se på hvor fantastiske vi er, er det ingen som har overlevd på! Hva vil du leve av i fremtiden? Bloggen din? eller tenker du NAV i stedet kansje? pell deg ut av bobla di du, tenker du blir like flau over oppførselen din selv, når du ser tilbake om 10 år!
   Rikdom er ikke å ha et overfylt klesskap og en diger sminkehaug! Rikdom er kjærlighet og respekt både for deg selv og andre! og den største lykken i livet er faktisk å hjelpe andre til å få en bedre hverdag! om det er små eller store ting.

   1. Går det Ann å være så frekk i kjeften mot Hu da oppfør det og slutt å oppfør deg som en drittunge bettina

 3. du er inkarnasjonen av det verste ved naver+sex&the city-generasjonen. Overdreven selvtillit og følelse av at du, uten meritter, er en misforsått/uoppdaget stjerne. Jeg er helt enig med Alex, det beste du kan gjøre er å fullføre videregående og forberede deg på en vanlig, samfunnsnyttig (og respektabel) jobb. Du er sikkert en hyggelig og grei jente, men verken sangstemme, tekster eller utseende/karisma har noe i nærheten av star-quality.

 4. Dette må jo være en »falsk» blogg. Synes kanskje noen foreldre skulle satt foten ned . Dette kan umulig gangne deg senere i livet. Greit at du kanskje tjener noe på dette nå. Men blir nok vanskelig for deg å reparere evt skade dette har på livet senere.

 5. Du er så dum >.<
  .. Og det er ikke sjalusi! x.x
  Du kan ikke synge heller.., bare stopp bloggen, over halvparten liker den ikke!

 6. Du er bare en kjent blogger fordi du er dum! Du høres enda dummere når du prøver å være smart.
  Når du sier at det bare er sjalusi høres du EGO og selvopptatt ut!…

 7. Alt det du har skrivi om deg selv stemmer ikke!!! Kom ut av den rosa verden din og begyn og lev livet fult ut. Ikke blogge om det.
  Du er den som vil bli sett på som en skade for samfunnet!
  Å den psykiske lidelsen du har burde du få rettet på! Seriøst!
  For hue ditt funker desverre ikke!

 8. Du må være stolt av deg selv som har et sånt innholdsrikt liv! *kremt*
  Og tenk å latterliggjøre deltakere i Paradise Hotel, for så å bli med i det selv?
  Du vet at du dermed har latterliggjort deg selv??
  Og siden du ikke blir det, så blir jeg flau på dine vegne!

 9. Vær deg selv og drit i disse negative folka som rakker ned på deg i kommentarfeltet. Det er ditt liv og lev det slik du ønsker det. Ikke slik andre vil du skal leve. Disse som kommenterer her er mennesker med et stort EGO som er veldig opptatt av at man må leve livet slik andre folk forventer av dem. Du er deg selv. Vær stolt av det.

  1. Men svenskenisse .. Problemet er jo at hun ikke er seg selv. Hun er en elendig kopi av ett eller annet vesen som rosabloggerne tror er attraktivt – et orangefarget, blondt, extensionbefengt, shoppende fiskeleppetryne med null i IQ og med mottoet «jeg er meg selv 110 prosent». Kombinasjonen av høy selvtillit og null hjerne er faktisk temmelig irriterende og det helt uten at noen er sjalu. Jeg tror faktisk de fleste er mer flau enn sjalu. Noen ganger er det moro å se idioter i fri dressur, men denne burde jo vært beskyttet mot seg selv.

   Jeg kan bare ønske deg og denne stakkars jenta god bedring!

 10. Hun våkner nok opp en dag, når hun får krav fra Skatteetaten om innbetaling av skatt. :D :D

 11. Hva er probleme ditt du er ingen ting bare en dum 18 åring som ikke vet va live er du kan ingen ting du skriver og legger ut om live ditt som ikke er interesangt og ingen bryr serg men du fortsetter alle kaster dritt om deg. Du komer til og ende opp med og sele kropen din sån som du håller på du kommer ikke til og ha rå til og få deg ege hus skal du leve på foreldrene dine ? du har jo inegn ting og at foreldrene dine ikke forteller deg at du må ta tak i live ditt de fatter eg ikke…

 12. Hei heidi :) hvordan går det med Deg? :) takk for vi snakke sammen på Kodal i helgen. Jeg håpet vi kan ta en kaffe en gang vi kan prate mer og hører live ditt og mitt det var spennende. Jeg kjempe lei du vont øye ditt heidi og ingen skal være slemme mot deg. Jeg prøver å snakke deg på Facebook. Det et kjempe kult å prate deg i Kodal mens jeg var vakt. Kjempe god bedring heidi.

 13. Hri Heidi syns mange av folka her inne behandler deg dårlig jeg syns du står på bra og fin blogg😁👍 om du drar i den nye hallen varner arena så kanskje du påtreffer meg som vakt da kan du bare ta en prat faktisk så ligger varner arena i asker det er en ishockehqll om du liker det😊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *