1374 kommentarer, wow!

Da jeg avsluttet dette innlegget hadde jeg 1374 kommentarer. Og det synes jeg er veldig fint. Jeg valgte å ha et sånn innlegg fordi en venninne av meg døde på Utøya, og jeg hadde veldig lyst til å gjøre noe fint for henne. Å la dere «kommentere for Utøya» syntes jeg var en utrolig fin måte å gjøre det på. 

Derfor jeg valgte å avslutte det, var fordi blogg.no kommenterte at de tydeligvis trodde det var et pr-stunt, og kom til å slette bloggen min dersom jeg ikke betalte. Den kommentaren gjorde meg så kvalm. Rett og slett. Jeg skal ikke betale penger fordi blogg.no vil det, jeg skal donere penger til Utøya for å hedre venninnen min. Herregud, det får da være måte på. Da blogg.no kommenterte det, fikk jeg virkelig ikke lyst til å donere penger i det hele tatt, og avsluttet det. 

Jeg skal selvfølgelig donere for de kommentarene jeg fikk, for venninnen min, vel og merke – ikke for blogg.no. Det kunne blitt langt flere kommentarer, men jeg gidder ikke gjøre ting fordi folk «tvinger» meg. Jeg gjør det fordi jeg vil. 

Og for å gjøre det klart; Jeg holder ikke på med pr-stunt. Jeg er meg selv, blogger om min hverdag, og er rett og slett bare meg selv. Jeg har hverken tid eller vilje til å gidde å holde på med stunt. Jeg er meg, og dette er min blogg. Nesten så jeg begynner å lure litt på om det egentlig er min blogg etter dette, siden man ikke engang kan være snill uten at blogg.no skal kritisere

Peace out! 

 

(Ps. jeg har mailet med blogg.no, og de sier ikke de skrev kommentaren. Så hver gang jeg skriver blogg.no, så er det wannabe-blogg.no jeg mener. Skrev innlegget før jeg fikk svar. )

Heidi Alexandra
annonse:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *