Jeg har faktisk fått et lite formål med treningen, ja, bortsett fra å gå ned i vekt. Jeg vil klare å løpe 3000 m bra dette året. Jeg vil klare den på under 15 minutter. Har lest litt rundt på forumer for å finne ut hvor lang tid man bør bruke, og alle sier at man er i forferdelig dårlig form dersom man ikke klarer å holde seg under 15 minutter. Helt seriøst synes jeg 15 minutter høres lite ut? Vi er jo ikke maraton løpere heller. Men jeg vet jo ikke hva jeg løper den på i utgangspunktet da.. Jeg har alltid været… *kremt* syk.. de gangene det har vært 3000 meter. Haha, hvis jeg hadde vært syk i år igjen hadde det vært 10 gangen på rad jeg er syk akkurat den gymtimen. Lol. Neimen, jeg skal faktisk løpe den i år. 

Men er det virkelig så dårlig å løpe på foreksempel 17 minutter? Jeg synes da til og med det høres raskt ut. Velvel, nå heter ikke jeg Per Northug, og har derfor ikke greie på sånne ting. Anyways, jeg vil klare på under 15 minutter, og det vil si at jeg må løpe på 12 km/h konstant, eller raskere. I går løp jeg på 8 km/h konstant, og var ikke sliten i det heletatt da jeg var ferdig. Så i dag tenkte jeg å prøve meg på 8.5, for så 9, så 9.5, 10, 10.5, 11, 11.5, og så tolv. You get the point. Sånn at jeg ikke går rett til tolv, og blir så sliten at jeg dør. Jamen, det er jo så ufattelig flaut å puste som om man har astmaanfall foran alle de andre som trener! Så tror denne planen er lur. Før jeg løper 3000 m, så trener jeg selvfølgelig min normale treningsøkt (som er nokså slitsom), og bare det at jeg ikke gjør det før jeg skal løpe i gymtime vil jo hjelpe på! 

Aaa, gymlæreren kommer til å bli så stolt av meg! Sist semester var unnskyldingen min at jeg hadde vrikket foten… Og jeg hadde på meg høye heler. Lol. 

Jaaada, dette er meg om noen år. Nei vent, måneder. Woop woop!

Heidi Alexandra
annonse:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *