Ask Barbie

Nå syntes jeg det var på tide med ask barbie igjen, eller hva?

Jeg har nemlig et lite problem.

I klassen min er det to kjekke å greie gutter. Eller, en av dem er grei, men ikke så kjekk, og den andre er motsatt. Vi kaller den kjekkeste M ;-)
Og den greieste... E.

Ivertfall, siden fjerdeklasse har jeg vært litt småforelsket i E. Men han liker ikke meg i det hele tatt, han liker S, som er min dødsfiende. Og jeg har jo ikke sjans på han uansett, så jeg kan bare gi opp uansett right? Men så er det M da. Good han er fin. Og kjekk. Og har fin mage <3
Men han er en skikkelig player, og jeg tror ikke han lliker meg. Jeg og venninna mi spilte fin dame og gammel dame på skoleforestillingen. Men en dag sa han til meg: det er litt ironisk at du spiller gammel og A spiller fin dame for du passer bedre til det. Hva tror du han mente? Men hvis jeg prøver å snakke til han på chat svarer han aldri.
Jeg liker både M og E men jeg vet ikke!!! Hjelp meg Heidi!

Jeg er 170 cm, veier 60 kg og er blond. Jeg føler meg ganske feit noen ganger, og lurer på om noen noensinne vil ha meg.

Jeg blir veldig takknemlig om du svarer på denne e-posten, for du virker som en ærlig og flott person og er ikke redd for å stå fram med bloggen. Stå på Barbie.

S. U!

-J
Hei, J!

Ja, det er vel kanskje på tide med Ask Barbie. Har vært litt dårlig på å svare.

Gutter er umulige å skjønne seg på, så det beste er å droppe begge to når de oppfører seg sånn. Spørsmålet skal ikke være om noen vil ha deg, men om du vil ha de. 

Toodles! 

 
Heidi Alexandra
annonse:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *