Change

Jeg holder på med å fikse håret mitt litt for tiden. Jeg har selv følt at etter at jeg kom hjem fra Mexico har håret mitt blitt way too blonde, og det er rett og slett ikke fint med så blondt hår – spesielt ikke siden jeg begynner å bli (veldig) blek fordi det tydeligvis har blitt regntid i Norge. 

Jeg er egentlig redd for å gå til frisøren fordi jeg føler at jeg aldri blir fortstått helt riktig. Derfor har jeg faktisk lagt inn en god del mørke striper på meg selv. Det ble selvfølgelig ikke verre enn det var, mye bedre faktisk! However, så har jeg jo nevnt at Jacob jobber som frisør nå, og han holder på å stige i gradene og trenger derfor modeller. Vi har avtalt at han skal lage ombre på meg. Gurimalla, jeg aner ikke hvordan det kommer til å bli, men jeg stoler virkelig på han så jeg tror egentlig at det kommer til å bli veldig bra. Jeg var innom salongen slik at han kunne sjekke ut hva han skulle gjøre og hvilke toner han skal ha håret mitt i – and honestly; Jeg gleder meg! Det blir litt mørkere, men jeg tror (og håper) at det blir perfect!

IMG_2987 IMG_2989 IMG_2990

Sånn ser håret mitt ut for øyeblikket. André gleder seg til jeg skal farge det mørkere.. Han liker egentlig brunetter veldig godt! Hahah. Vel, helt brunette blir jeg nok ikke med det første i hvertfall.

Heidi Alexandra
annonse:

2 kommentarer til “Change

  1. jeg håper du vet/tenker på at når man er gravid kan håret ha problemer med å ta til seg farge :) (ikke alltid da)
    Så vær forsiktig :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *