Det har oppstått en krise.


Siden jeg sov til klkken 2 i dag er jeg ikke det minste trøtt og har egentlig mest lyst til å party all night long, men neida.

Foresten har jeg verdens største problem for tiden.
JEG HAR NESTEN IKKE IGJEN FOUNDATION! (ikke for å virke som den berta, men det er ett stort problem)
I vinter hadde jeg 23 foundationer, og nå har jeg igjen 3. Huff. Jeg bruker ikke så mye om gangen, men jeg tar av sminken og sminker meg ca 4 ganger om dagen, derfor går det litt mye.

Den ene typen jeg bruker som jeg liker best er fra glo, men siden jeg tar solarium har jeg blitt for brun for den og jeg kan ikke kjøpe ny siden der jeg kjøper den jobber det ei som er **** og litt mer ***** og mest ***********, ja. Det hadde vært så fint om folk faktisk kunne oppføre seg, men neiida. Så farvel glo, her blir det billig-foundation fra Maxfaktor og L'oreal som må kjøpes inn.

Heidi Alexandra
annonse:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *