Don’t look at me, you got a girl at home

Jeg har aldri skjønt hvorfor folk ikke klarer å være monogame. Hvis man virkelig bryr seg om kjæresten sin, så burde det ikke være så himla vanskelig å holde seg til den personen. Er det fordi man har så dårlig selvtillit at man trenger å føle seg akseptert av så mange som mulig? Er det fordi man synes det er spennende? Eller er det fordi sex har blitt så lett å få, at de ikke skjønner hva kjærlighet er?

I fjor sommer møtte jeg på en veldig sjarmerende gutt som var veldig min type; og han var jo litt over normalt keen virket det som der og da. Jeg husker utrolig godt at han tekstet meg konstant og maste om å dra på date. Til slutt endte jeg opp på en date med han, og vi kom veldig godt overens. Ting begynte å bli litt mer seriøst og vi hadde avtalt at vi egentlig ikke skulle hooke noen andre, men noen dager senere satt jeg plutselig på en bar med en jente som viste seg å ha vært sammen med han i to år – og ja, de var fremdeles sammen. «Gud, for en shady motherfucker» tenkte jeg, og latet som om han ikke eksisterte mer.

Dette er faktisk ikke den første gangen jeg har holdt på med noen som jeg senere får høre har kjæreste. Utrolig flaut for meg, for jeg blir sittende med dårlig samvittighet ovenfor den stakkars kjæresten de har hjemme, som ikke aner noe som helst. Egentlig er det han som burde føle på samvittigheten – men den tror jeg faktisk ikke eksisterer hos disse udyrene.

Etter alle disse episodene har jeg begynt å lure på om det egentlig finnes så veldig mange igjen som er monogame. Tror jeg leste et sted at 6/10 innrømmer at de har vært utro flere ganger. Derfor testet jeg ut dette på en fest for ikke så himla lenge siden; Hvor lett er det å hooke en fyr, hvis kjæresten faktisk er der? Jeg sa egentlig ikke stort mye før han allerede inviterte meg til å sitte på fanget hans. Og resten er historie. Kan fortelle dere såpass mye som at ja, det ble drama. Og ja, han ble singel samme kveld. Den dagen hadde jeg faktisk ikke dårlig samvittighet ovenfor kjæresten hans, for jeg føler igrunn bare at jeg hjalp henne med å innse hvor stor doucebag han egentlig var.

Jeg tror helt ærlig at gutter rett og slett ikke er monogame av natur, og at de vil ha så mange «bitches» som mulig etter seg for å booste egoet sitt. Hva som er greien kan vel ingen egentlig fastslå, fordi det er sikkert litt individuelt, men en ting har vel Carrie rett i; «Since sex got easier to get, love got harder to find».

 

 

 

Heidi Alexandra
annonse:

3 kommentarer til “Don’t look at me, you got a girl at home

  1. Desverre er det mange sånne ekle slimåler der ute… Men i det store og det hele er ikke verden så fæl, om man bare bruker hodet og følger magefølelsen! :D Lykke til – og måtte de ekle idiotene du har vært borti dævve. :P

    -NA, sexblogger

  2. Det er så teit at mange folk er så dumme!
    Det er bra det er noen som tar ansvar da vertfall :)
    Digger bloggen din :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *