Poppin’ bottles gettin’ WHEYsted

Siden nyttårsaften har jeg dedikert livet mitt til å gå ned i vekt og fettprosent. Da jeg begynte å trene (denne gangen, haha)  var målet mitt å veie 45 kg og å ha en fettprosent på 17. Da jeg satte meg målene veide jeg 48 kilo +/-, og fettprosenten min var på 19. Nå, etter to måneder veier jeg 45 kilo og har en fettprosent på 16,9. I dag velger jeg å se på målet jeg hadde som et delmål, og jeg skal selvfølgelig fremdeles jobbe mot min idealkropp – selv om det til tider er hardt å holde motivasjonen oppe. Som jeg har skrevet før finner jeg stor inspirasjon i å se på andres «perfekte» kropper, men hvis jeg skal være helt ærlig er noe av det mest essensielle for min fremgang proteinpulver og den slags type ting.

Jeg har aldri vært spesielt flink til å få i meg hverken riktig eller nok mat, og det er ikke noe jeg skal anbefale dere – men det er sånn jeg har det. Jeg skjønner liksom ikke helt hvordan folk har tid til å lage og spise hele fire/fem måltider hver eneste dag? Anyways, for at kroppen skal klare å bygge muskler må den ha protein, og derfor har proteintilskudd vært min gud nå i det siste. Hvis jeg skal være helt ærlig gir proteinpulver med sjokoladesmak meg indre brekninger, men jeg derimot elsker jordbær og vaniljesmak. Proteinbarer ser jeg nesten på som godteri, jeg kan med hånden på hjertet si at jeg kunne ha fråtset i proteinbarer – men dessverre hadde det blitt for mye kalorier dersom jeg skulle ha kost meg med 3 sånne hver dag. Noe annet jeg liker som har høyt proteininnhold er proteinpannekaker. De smaker ikke akkurat normale pannekaker, men de er sykt gode med blåbær på.

Nå virket det nesten som om jeg ikke spiste normal mat at all, men jeg gjør det altså. Jeg elsker blant annet å spise tunfisk med chili, sitronsaft, pepper og agurk. Og for å være helt ærlig så har jeg noen glipper i kostholdet mitt, fordi både jeg og André har en svakhet for de pakkene med 10 minibrownies som man kjøper på butikken. Så det har forekommet at vi har kjøpt en sånn en som vi koser oss med til kaffen. Jeg har også drukket alkohol to ganger: litt rødvin på valentines day og en gang jeg var på besøk hos en kompis.

IMG_0137

Bilde fra strike #2. Haha. To be fair, så drakk jeg bare tre enheter.

Noe som kanskje er litt spennende for dere som også er interessert i trening er at man får 100 kr avslag hos gymgrossisten frem til 28. februar dersom man kjøper for over 300 kr.

Dette er mine favoritter: 
Skjermbilde 2015-02-24 kl. 21.27.47Skjermbilde 2015-02-24 kl. 21.26.01

Protein Delite i smaken jordbær og hvit sjokolade er namnamnam! Og her er pannekakene jeg snakket om. Som dere ser har de blåbær på bildet utenpå også, og det er rett og slett grisegodt.

Skjermbilde 2015-02-24 kl. 21.35.57

Når det gjelder proteinbarer har jeg er svakhet for de med blåbær og yoghurttrekk. Men når det er sagt liker jeg som regel de med sjokolade og karamell, jordbær og yoghurttrekk, og stort sett alle med peanutbutter. Her der dere bilde av min kanskje topp en.

:-D

Heidi Alexandra
annonse:

7 kommentarer til “Poppin’ bottles gettin’ WHEYsted

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *